Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Božská Kylie Minogue (55) nestarne: Aha! Takto vyzerala, keď mala sladkých 17

Kylie Minogue Zobraziť galériu (4)
Kylie Minogue (Zdroj: SITA)

MELBOURNE - Počas svojej kariéry sa Kylie Minogue zaradila medzi najslávnejšie speváčky na svete. V rodnej Austrálii sa dokonca stala najpredávanejšou umelkyňou všetkých čias. A práve dnes táto hudobníčka, ktorá bola ocenená množstvom prestížnych cien, oslavuje svoje 55. narodeniny.

Kylie Minogue sa narodila 28. mája 1968 v Melbourne. Slávnou sa však stala vďaka herectvu. V roku 1986 sa začala objavovať v najpopulárnejšej telenovele v Austrálii s názvom Neighbours, ktorá odštartovala kariéru mnohých známych mien, ako je napríklad aj Margot Robbie. 

Kylie Minogue
Zobraziť galériu (4)
Kylie Minogue  (Zdroj: Grundy Television Australia)

Jej snom však bola spevácka kariéra a tú naplno rozbehla na konci 80-tych rokov. Na svoje konto si pripísala množstvo svetoznámych hitov, ako sú napríklad Can't Get You Out Of My Head, Love At First Sight či In Your Eyes.

Jej osobný život však až taký úspešný nebol. Speváčka aj napriek viacerým vzťahom doteraz nenašla toho pravého. Čo ju mrzí oveľa viac, je to, že sa jej nepodarilo mať deti. Za to však môže zákerná choroba, ktorej v minulosti čelila.

V roku 2005 jej totiž diagnostikovali rakovinu prsníka. Podľa jej slov je práve boj s týmto ochorením dôvodom, prečo nemohla mať deti. „Nemôžem povedať, že by som necítila ľútosť, ale bolo by pre mňa veľmi ťažké, keby som sa nepohla ďalej. Musíte akceptovať to, čo sa stalo a naučiť sa s tým žiť," povedala Minogue v roku 2019.

Kylie Minogue
Zobraziť galériu (4)
Kylie Minogue  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kylie Minogue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu