Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Aj táto herečka randila s Charliem Sheenom: Nahá a krvavá... Rozchod!

Kelly Preston Zobraziť galériu (3)
Kelly Preston (Zdroj: Interglobal Productions)

LOS ANGELES - Meno Kelly Preston bolo samozrejme dlhé roky spájané s jej manželom Johnom Travoltom. Ešte predtým ale chodila s Charliem Sheenom. Ich vzťah skončil krátko po incidente so streľbou.

Kelly Preston sa narodila 13. októbra 1962 na Havaji, pôvodným menom sa volala Kelly Kamalelehua Smith. Jej stredné meno je havajské a znamená záhrada železnecov – ide o exotický strom či ker. 

Galéria: Kelly Preston

V mladosti žila na rôznych miestach sveta, ako 16-ročnú ju objavil módny fotograf v Austrálii. Následne sa uchádzala o úlohu v Modrej lagúne, ktorú ale získala Brooke Shields. Kelly sa potom pustila do štúdia dramatického umenia. 

Do filmového sveta vkročila v polovici 80. rokov. Medzi jej známe filmy patria Dvojičky (1988), Darebák (1985) či Jerry Maguire (1996). Po boku svojho manžela Johna Travoltu si zahrala v snímkach Bojisko Zem (2000) a Gotti (2018).

Kelly Preston
Zobraziť galériu (3)
Kelly Preston  (Zdroj: Warner Bros.)

Kelly a John boli manželmi od roku 1991 a mali spolu tri deti – dcéru Ellu (20), syna Benjamina (9) a syna Jetta, ktorý zomrel v roku 2009 ako 16-ročný po epileptickom záchvate. 

Preston už predtým bola vydatá, jej manželom bol herec Kevin Gage. Neskôr randila s Georgom Clooneym či Charliem Sheenom. So známym búrlivákom sa rozišla krátko po tom, ako v spoločnej domácnosti utrpela strelné zranenie. Dlhé roky bola verejnosť v tom, že ju postrelil práve Charlie. 

K udalosti došlo v roku 1990 a až o 21 rokov neskôr ju herec vysvetlil. Údajne pil kávu, keď z poschodia počul výstrel. Na schodisku sa potom objavila Kelly – nahá a zakrvavená. V kúpeľni vraj zdvihla jeho nohavice, z vrecka vypadla zbraň a vystrelila. Zásah schytala toaleta, no úlomok poranil aj jeho vtedajšiu snúbenicu. Neskôr aj herečka potvrdila médiám, že Charlie vtedy spúšť naozaj nestlačil. 

Kelly Preston zomrela 12. júla 2020 po dvojročnom boji s rakovinou prsníka.

John Travolta a Kelly Preston
Zobraziť galériu (3)
John Travolta a Kelly Preston  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Kelly Preston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu