Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známa herečka o vzťahu so slávnym tenistom: Bol na drogách a... Šialené, čo spravil po nakrúcaní!

Brooke Shields Zobraziť galériu (8)
Brooke Shields (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takúto reakciu zrejme nečakala. Známa americká herečka Brooke Shields (57) sa v poslednom rozhovore vrátila k jej krátkemu pôsobeniu v obľúbenom seriáli Priatelia. To jej pridalo na popularite. Nadšený z toho však nebol jej vtedajší partner, tenista Andre Agassi (52). Ten po jednej zo scén s Mattom Le Blancom (55) poriadne vybuchol a správal sa agresívne.

Aj napriek tomu, že postava Eriky sa objavila len v jednej epizóde seriálu Priatelia, mnohí fanúšikovia na ňu nedokážu zabudnúť. Brooke Shields totiž stalkerku a obdivovateľku Joeyho zahrala dokonale.

Niektoré scény, ktoré natáčala s Mattom LeBlancom, sa však nepáčili jej vtedajšiemu partnerovi a legendárnemu tenistovi Andremu Agassimu. Ten mal problém hlavne s tým, že jeho polovička olizovala ruku svojho hereckého kolegu.

„Andre ma prišiel podporiť do hľadiska a poriadne vybuchol. Hovoril, že si z neho všetci robia srandu. Že som z neho mojím správaním spravila úplného idiota. Ja som sa mu snažila vysvetliť, že je to komédia a nechápala som, čo sa s ním deje," povedala herečka v rozhovore pre The New Yorker.

Pri tomto však jeho agresívne správanie neskončil. „Keď prišiel domov, tak od hnevu rozbil všetky svoje trofeje. Bola som z toho v úplnom šoku. Až s odstupom času som sa dozvedela, že bol závislý na pervitíne. Som si istá, že to jeho iracionálne správanie s tým malo veľký súvis," doplnila Shields.

Andre Agassi, Brooke Shields
Zobraziť galériu (8)
Andre Agassi, Brooke Shields  (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Brooke Shields
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu