Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herečka z Avengerov kedysi: Fú, aha, ako vyzerala v Pravej blondínke!

Linda Cardellini Zobraziť galériu (5)
Linda Cardellini (Zdroj: Walt Disney Television)

LOS ANGELES - Pri pohľade na filmovú manželku Jeremyho Rennera v Avengeroch by asi málokomu napadlo, že rovnakú herečku už videli vo filme Pravá blondínka. Linda Cardellini, ktorá dnes oslavuje 48 rokov, mala vtedy o 22 rokov menej, no vyzerala ešte mladšie.

Linda Cardellini sa narodila 25. júna 1975. V škole chodila na hodiny herectva a hrala a spievala v niekoľkých školských hrách. Keď v roku 1993 ukončila školu, vybrala sa do Los Angeles preraziť pred kamerami. 

Galéria: Linda Cardellini

V 90. rokoch si zahrala v niekoľkých seriáloch, väčšiu úlohu dostala v projekte Freaks and Geeks, kde si zahrala po boku Jasona Segela (How I Met Your Mother). Potom si zahrala vo filme Pravá blondínka. 

Linda Cardellini
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: MGM Pictures)

Linda Cardellini
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: MGM Pictures)

Následne stvárnila Velmu vo filmoch Scooby-Doo a objavila sa aj v Pohotovosti ako sestrička. Jej tvár môže byť známa aj fanúšikom filmov Skrotená hora, Kill the Irishman, Daddy's Home či seriálov Bloodline alebo Dead to Me. 

Objavila sa aj v marvelovkách. V Avengeroch s názvami Age of Ultro a Endgame stvárnila Lauru, manželku Clinta Bartona, ktorý je známy pod prezývkou Hawkeye a zahral si ho Jeremy Renner. 

Linda Cardellini a Jeremy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Walt Disney Television)

Linda kedysi chodila práve s hereckým kolegom Jason Segelom, po 5 rokoch sa však rozišli. Na jeseň 2011 herečka ohlásila, že je tehotná s priateľom Stevenom Rodriguezom. Vo februári 2012 sa im narodila dcérka a v júni 2013 sa zasnúbili. 

Poznajú sa pritom celú večnosť. Linda si ho všimla v škole už ako 10-ročná. „Bol novým deckom v našej škole. vedel robiť úžasné triky na bicykli a ja som bola ohromená. Nebojím sa to povedať,” vyhlásila pre People herečka, ktorá sa so Stevenom roky kamarátila, kým sa dali dokopy. 

Steven Rodriguez a Linda Cardellini
Zobraziť galériu (5)
Steven Rodriguez a Linda Cardellini  (Zdroj: Instagram LC)

Viac o téme: Linda Cardellini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu