Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zadaná hviezda riadne provokuje: Široké boky, ale... ploché brucho a trčiace bradavky!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (18)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiadna hanblivka! Hoci je hviezdna Jennifer Lopez už viac ako rok zadaná, pohľad na svoje krivky dopraje každému - a to nielen na koncertoch, ale aj na sociálnych sieťach. Pikantnou fotkou s trčiacimi bradavkami fanúšikom odkázala, že svoje dnešné 49. narodeniny bude oslavovať celý týždeň.

Jennifer Lopez je dnes hviezdou prvej veľkosti a pojmom je ako jej meno, tak aj prezývka JLo. Jej kariéra odštartovala začiatkom 90. rokov minulého storočia. V roku 1991 tancovala v istej americkej šou, v roku 1993 začala koketovať s herectvom. Najznámejšou úlohou z jej začiatkov je Selena v biografickom filme o americkej speváčke, herečke a modelke, ktorá zomrela v roku 1995 len dva týždne pred 24. narodeninami.

Jennifer Lopez ako Selena
Zobraziť galériu (18)
Jennifer Lopez ako Selena  (Zdroj: Warner Bros.)

Okrem toho sa JLo objavila napríklad vo filmoch Anakonda, Svadby podľa Mary, Smiem prosiť?, Diabolská svokra alebo Ako porodiť a nezblázniť sa. 

Prvý spevácky album vydala v roku 1999. Jej popové piesne s latino prvkami sa stali veľmi populárnymi. Spevácky aj pohybovo zdatná Jennifer si vybudovala naozaj úspešnú kariéru. Za zmienku stojí aj jej výzor, ktorým svojich fanúšikov denne ohuruje. Hoci má širšie boky, z väčšieho zadku si spravila prednosť a dokáže ho proste predať. 

JLo na sebe poctivo maká a dnes, keď oslavuje 49 rokov, by jej tento vek pri pohľade na tvár a najmä telo hádal málokto. Ako v nedeľu večer upozornila fanúšikov, oslavovať sa chystá celý týždeň. Aspoň tak to vyznieva z použitého hashtagu #birthdayweekbegins - narodeninový týždeň začína. 

Zadaná hviezda riadne provokuje:
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Instagram jlo)

Viac ako oznam o narodeninách ale mužov určite zaujala priložená fotografia. Speváčka sa totiž odfotila po cvičení, ktoré absolvovala v legínach a športovej podprsenke. Tá však jej vnady príliš neskrývala a odhalila aj trčiace bradavky. 

Latino bohyňa pritom nie je sama. Jej telo a duša aktuálne patria bývalému hráčovi bejzbalu Alexovi Rodriguezovi, s ktorým svoj vzťah verejne priznali začiatkom roka 2017. Kráska už predtým bola vydatá, a nie raz, z manželstva so speváckym kolegom Marcom Anthonym má dvojičky. 

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez
Zobraziť galériu (18)
Jennifer Lopez a Alex Rodriguez  (Zdroj: Instagram jlo)

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu