Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najhoršie chvíle slávnej herečky: Sekta ju takmer zabila!

Michelle Pfeiffer Zobraziť galériu (8)
Michelle Pfeiffer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stačilo málo a už by tu nebola! Reč je o herečke Michelle Pfeiffer, ktorá práve dnes oslavuje 65. narodeniny. Nestarnúca kráska bola totiž v mladosti obeťou dvojice praktizujúcej priam šialenú teóriu. Okrem toho, že im musela platiť, tiež poriadne hazardovala so svojim zdravím.

„Akoby mi vymyli mozog. Dala som im obrovskú sumu peňazi,” spomínala s odstupom času Michelle Pfeiffer v rozhovore pre magazín Stella. Tá na nebezpečnú dvojicu natrafila v čase, keď začala v Los Angeles chodiť na hodiny herectva. 

„Snažili sa ma úplne kontrolovať. Chceli si ma k sebe nasťahovať, ale ja som s tým našťastie nesúhlasila. Aj tak som však u nich trávila veľa času, za čo so im musela platiť,” poznamenala v rozhovore Michelle.

Strata financií však nebola to jediné, čo mladú herečku ohrozovalo. Dvojica ju totiž presviedčala, že dokáže žiť bez jedla, vody a všetky potrebné živiny dostane zo slnka. 

Michelle Pfeiffer ako začínajúca herečka.
Zobraziť galériu (8)
Michelle Pfeiffer ako začínajúca herečka.  (Zdroj: MGM)

Krásnej Michelle našťastie prišiel do cesty herec Peter Horton. Ten jej otvoril oči a pomohol jej vymaniť sa sa spod vplyvu spomínanej dvojice. Neskôr sa stal jej manželom. V roku 1988 sa rozišli a o dva roky neskôr ich súd rozviedol. 

Osudovým mužom nestarnúcej krásky je producent David E. Kelley, s ktorým v novembri oslávia 30. výročie svadby. Dvojica si v roku 1993 adoptovala dcérku a o rok neskôr sa im narodil syn. 

Viac o téme: Michelle Pfeiffer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu