Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bláznivý apríl pokračuje! Toto sú TOP podujatia, kde sa najlepšie zabaviť.

PR článok Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Peter Brenkus)

Apríl okrem bláznivého počasia prináša aj kopec zaujímavých a zábavných podujatí, či už ste fanúšikom hudby, divadla, športu alebo hľadáte niečo pre tých najmenších. Z ponuky Predpredaj.sk si vyberie každý!

Neskoro večer

Najúspešnejšia slovenská televízna talkshow opäť mieri za svojimi divákmi! Peter Marcin prichádza so zájazdovou verziou populárneho programu Neskoro večer. Môžete sa tešiť na skvelú atmosféru, pútavé rozhovory, zábavné príhody a scénky, pesničky, či interakcie s divákmi.

Čaká na vás úplne nová zostava hostí - Kali, Tomáš Bezdeda, herečka Lujza Garajová, Marián Labuda a Juraj Ďuriš. A možno príde aj „Malý Mirko“. Vstupenky na všetky predstavenia nájdete na Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Neskoro večer)

Helena Vondráčková 60 rokov na scéne

Helena Vondráčková a jej sprievodná kapela Charlie Band vyrážajú na koncertné turné „HELENA 60 let na scéně“. Vypočuť si môžete nielen osvedčené hity ako je Dlouhá noc, Sladké mámení, Dvě malá křídla tu nejsou, Ja půjdu dál, alebo Vzhůru k výškám, ktoré sa medzi fanúšikmi stále tešia veľkej obľube, piesne zo 70. a 80. rokov v nových aranžmánoch, ale tiež novinky z posledného štúdiového albumu Tvrdohlavá. Príďte sa pozrieť na jedinečnú live show a užiť si dlhú noc s legendou českej a slovenskej populárnej hudby, medzinárodne najúspešnejšou českou speváčkou. Vstupenky zakúpite na Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: HELENA VONDRÁČKOVÁ 60 LET NA SCÉNĚ)

Fight Night Challenge

Fight Night Challenge sa po naposledy vypredanej TIPOS ARÉNE opäť vracia na to isté miesto. Už 20. apríla sa na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu predstavia mnohé zvučné mená z celebritného sveta aj profi bojovníci ako napríklad Flexking, Strýco Filip, Fučo, Dano Hrivňák alebo Filip Sulík. Do vlasov si skočia aj slečny, konrkétne Pimpinockaa a Lenockatt. Chýbať nebude Rytmus ako announcer a už tradične nadupaný sprievodný program. Príď si naživo pozrieť šou, akú nezažiješ nikde inde, len na Fight Night Challenge. Vstupenky na miesto alebo PPV z pohodlia obývačky kúpite na Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: FNC6)

Muzikál Kubo

Jeden z najúspešnejších muzikálov podľa legendárneho filmu Kubo s Jozefom Krónerom v hlavnej úlohe, poteší divákov aj v apríly. Muzikál Kubo v modernej a divácky príťažlivej podobe je živé a energické predstavenie, ktoré si vyslúžilo standing ovation dokonca aj v pražskej Hybernii. V réžii Ivana Blahúta a na piesne Simi Martausovej vám na pódiu zatancujú a zaspievajú Peter Brajerčík, Adela Mojžišová, Peter Makranský, či Tomáš Palonder. Vstupenky na aprílové zastávky turné nájdete v sieti Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: muzikál KUBO)

Amadeus

Úplne nové predstavenie Slovenského divadla tanca v réžii Jána Ďurovčíka, tentorkát o živote a tvorbe jedného z najväčších hudobných skladateľov všetkých čias W.A. Mozartovi. Predstavenia bývajú od premiéry beznádejne vypredané, preto ak si chcete užiť špičkové baletné výkony za doprovodu nesmrteľných melódií geniálneho skladateľa, kliknite čo najskôr na Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Slovenské divadlo tanca)

Horúčka sobotnajšej noci

Horúčka sobotňajšej noci – muzikálový fenomén v divadelnej adaptácii so slávnymi pesničkami Bee Gees opäť aj na Slovensku. Na konci 90-tych rokov dobyla londýnsky West End-Palladium Theather a broadwayská premiéra s viac ako stovkou repríz následne rozpútala celosvetovú „horúčku”. Príbeh so silným sociálnym podtextom, opretým o slávnu filmovú verziu s legendárnym Johnom Travoltom. Vstupenky na  Predpredaj.sk

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Peter Brenkus)

Korben Dallas - Turné Pohyb!

Korben Dallas v roku 2024 vydali nový štúdiový album „Pohyb!“. Je to nahrávka, ktorá vám nedovolí sedieť, ani prešľapovať na mieste. Na jar skupina predstaví skladby z nového albumu na turné po slovenských kluboch, na ktorom zaznejú aj najväčšie hity kapely. Vstupenky zakúpite v sieti Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Martina Mlčúchová)

Dokonalé dieťa

Jedinečná divadelná komédia plná mimoriadne trefných skečov o súčasnom rodičovstve a výchove detí v réžii na Luterána, s hudbou Martina Geišberga, v podaní vynikajúceho hereckého obsadenia: herečka a stand-up komička Lujza Garajová Schrameková, členovia umeleckého súboru SKD Martin Alena Pajtinková a Daniel Žulčák, herec DJP Trnava Michal Jánoš. Vstupenky na turné tejto úspešnej komédie si zakúpite na Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Dokonalé dieťa)

Štúdio L+S

Štúdio L+S je divadlo s tridsaťročnou tradíciou, ktorú výrazne ovplyvnilo pravidelné hosťovanie toho najlepšieho z českých divadelných scén a avantgardných súborov, ako aj hudobné programy. V súčasnosti má Štúdio L+S na svojom repertoári sedemnásť divadelných titulov, a to aj vrátane svojho hudobného večera a talk show. V apríli si môžete vychutnať napríklad Tri grácie z umakartu s Kamilou Magálovou, Petrou Polnišovou a Martou Sládečkovou v hlavných úlohách, komédiu Skazu Titaniku, v ktorej hviezdia Sveťo Malachovský a Mišo Kubovčíkalebo hudobnú talkshow Music a la Carte. Program divadla je dostupný na Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ctibor Bachratý)

Hanička a Murko

Hanička a jej kocúrik Murko sú opäť na turné a pozývajú všetky deti na svoju naozaj detskú pesničkovú show. S Haničkou, Murkom a ich veľkou kamarátkou Kajkou vystupujú aj ich zvierací kamoši v životnej veľkosti: nezbedný Capko, veselý Opičiak, priateľský Červík a milá Žabka. Vystúpenie je interaktívne a je originálnou kombináciou živého a dynamického koncertu a divadla. V programe budete počuť 12 obľúbených pesničkových hitov, ktoré majú na youtubovom kanáli Haničky a Murka milióny videní. Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Bláznivý apríl pokračuje! Toto
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Hanička a Murko)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu