Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ponúkame vám výplatu, s ktorou budete určite spokojní

Aj vy sa môžete mať každý mesiac extra. PR článok Zobraziť galériu (3)
Aj vy sa môžete mať každý mesiac extra. (Zdroj: Tipos)

Každého po náročnom pracovnom týždni či celomesačnom nasadení nepochybne potešia tri veci – víkend, dovolenka a pípnutie SMS s výplatou. Predstavte si, že by vám však v jednom mesiaci prišli na účet hneď dve výplaty. Ak si chcete prilepšiť, čo tak vyskúšať šťastie v novej lotérii Extra výplata?

Možno patríte k tým šťastlivcom, ktorých suma na výplatnej páske nielen poteší, ale dokonca im vystačí, prípadne si z času na čas môžu dopriať niečo navyše. Okrem pokrytia výdavkov na bežný chod domácnosti, od hypotéky, cez stravné pre deti, až po nákupy, si niektorí dokážu z výplaty aj odložiť alebo dožičiť si rôzne potešenia. Dovolenka, výlety, financovanie „koníčkov“ či ďalšie aktivity sú zaslúženou odmenou po dobre odvedenej práci. Váš domáci rozpočet však môžete okrem výplaty teraz vylepšiť aj o „extra“ peniaze. Presnejšie, 4 000 eur každý mesiac po dobu 10 rokov. Takéto postupné vyplácanie výhry máme na Slovensku v rámci číselných lotérií po prvýkrát. Ak si to dobre prepočítame, tak za 10 rokov vyplatí TIPOS šťastnému výhercovi 480 000 eur. Ako by s touto sumou naložili niektorí Slováci, zistíte v ankete.

Aj vy sa môžete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tipos)

Ako si prilepšiť?

Na získanie hlavnej výhry je potrebné uhádnuť 6 čísel vyžrebovaných z prvého a jedno číslo vyžrebované z druhého osudia. Ak nemáte svoje obľúbené čísla alebo sa len narýchlo neviete rozhodnúť, môžete využiť Rýchlu stávku, ktorá čísla vyberie náhodne za vás. Do žrebovania, ktoré je každý pondelok, sa môžu zapojiť len osoby staršie ako 18 rokov. Výherca hlavnej výhry získava sumu rozdelenú na pravidelné „výplaty“ po dobu 10 rokov. Cena stávky za jeden tip na jedno žrebovanie je 1,50 eura. Stávky v novej lotérii je možné uzatvárať na predajných miestach TIPOSu, cez SMS*, cez aplikácie TIPOSu, či na stránke etipos.sk. Viac informácií nájdete na www.extravyplata.sk.

*Cena odoslanej SMS zahŕňa príslušnú cenu stávky od 1,50 eura za tip a telekomunikačný poplatok od 0,20 eura.

Aj vy sa môžete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tipos)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu