Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

JEDINÁ piano show pod holým nebom už tento štvrtok! Jozef Hollý zahrá v Bratislave

Najznámejší slovenský crossover klavirista ohlásil jedinú Piano Show pod holým nebom v tomto roku. PR článok Zobraziť galériu (4)
Najznámejší slovenský crossover klavirista ohlásil jedinú Piano Show pod holým nebom v tomto roku. (Zdroj: Archív Jozef Hollý)

Výhľad na rozsvietené staré mesto a strhujúca hudobná show. Najznámejší slovenský crossover klavirista, ktorý je doma v každom hudobnom štýle od klasiky cez filmovú hudbu až po jazz, pop a rock, ohlásil jedinú Piano Show pod holým nebom v tomto roku.

Jozef Hollý sa opäť vracia k svojim fanúšikom

Po minuloročnej úspešnej koncertnej šnúre, kedy bolo do posledného miesta vypredaných 16 koncertov po celom Slovensku, vyráža opäť na turné.

Prvým otváracím koncertom bude práve veľkolepá Open Air Piano Show v  Bratislave, kde sa Jozef Hollý predstaví aj s 20 členným ansámblom prvotriednych umelcov vrátane sláčikového komorného orchestra.

Najznámejší slovenský crossover klavirista
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Jozef Hollý)

Koncert sa odohrá v novovybudovanom kultúrnom areáli InParku za Inchebou, kde na Vás čaká jedinečný večer plný nádhernej, emóciami a energiou nabitej hudby umocnenej  nočným výhľadom na Bratislavský hrad a UFO.

Jozef Hollý je známy svojim nezameniteľným hudobným štýlom a prejavom, preto spojenie Mozarta s Edom Sheeranom alebo Beethovena s ACDC nie je ničím nemožným. Zaznejú však aj svetoznáme filmové melódie ako aj diela klasických hudobných velikánov v špeciálnych úpravách s jazzovými prvkami.

Nenechajte si ujsť tento výnimočný koncert svetovej kvality doma na Slovensku.

Lístky v sieti Predpredaj.sk.

Najznámejší slovenský crossover klavirista
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Jozef Hollý)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu