Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chcete začať s kondičnými behmi a neviete, ako na to?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Samsung)

So slnečnými dňami sa v uliciach a parkoch objavuje čoraz viac bežcov, ktorý sa snažia čo najlepšie pripraviť na jeden z behov, ktoré sa organizujú v závere leta. Ak chcete začať behávať aj vy, ale neviete ako na to, prípadne potrebujete partiu, ktorá by vás potiahla, vyskúšajte jednu z našich možností.

Samsung tento rok rozbehol v spolupráci s agentúrou Be Cool, ktorá stojí za veľkými bežeckými podujatiami na Slovensku, aktivity spojené práve s behaním.

Pre ženy sú určené pravidelné štvrtkové tréningy so SHEruns, kde máte jedinečnú šancu zapojiť sa do súťaže o najnovšie hodinky Samsung Gear Sport. Každý týždeň, až do 20. septembra, budú zo všetkých zúčastnených dievčat vyžrebované dve, ktoré dostanú na testovanie hodinky na jeden týždeň. Ich úlohou bude s hodinkami behať, odfotiť svoje behy a pridať ich na Facebook alebo Instagram pod hashtagom #behamsGear a nabehať počas tohto týždňa čo najviac kilometrov.

Chcete začať s kondičnými
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Samsung)

Tá, ktorá vo svojom týždni nabehá najviac kilometrov zo všetkých dievčat počas súťažných týždňov, jedny hodinky získa. Druhé hodinky sú v žrebovaní spomedzi všetkých dievčat, ktoré sa súťaže zúčastnia. Všetky súťažiace navyše zadarmo dostanú značkové tričko s logom SHEruns a Samsung.

Trénuje sa každý štvrtok, vždy o 19:00. Stretávka je v Eurovea Sport Kids Academy. Počas tréningov sa navyše môžete zoznámiť aj s Katkou Jakeš, či Ivanou Gáborík, ktoré sa tréningov príležitostne zúčastňujú.

Pre pokročilejších sú určené bežecké tréningy s šiestimi výhercami súťaže Na polmaratón so Samsung Gear pod vedením trénera Marcela Matanina, ktorý ich pripravuje na Medzinárodný maratón mieru v Košiciach, kde si odbehnú svoj polmaratón. Súťažiaci majú navyše jedinečnú šancu testovať hodinky Samsung Gear Sport a slúchadlá Gear IconX. Tréningy prebiehajú každú stredu až do 3. októbra o 18:30 na atletickej dráhe pri OC Retro, Magio pláži alebo na rôznych ďalších obľúbených bežeckých miestach Bratislavy. Na tréningoch sa aktívne zúčastňujú aj instagramer Boris Holečko a moderátor Matej „Sajfa“ Cifra, ktorí sa snažia súťažiacich a ďalších záujemcov o beh nielen motivovať, ale sa aj navzájom doberať a „hecovať“. Priebeh a program tréningov môžete sledovať na facebookovej stránke.

Chcete začať s kondičnými
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Samsung)

A aby boli vaše tréningy rovnako efektívne, odporúčame vám zobrať si hodinky Samsung Gear Sport, ktoré budú sledovať a zaznamenávať vaše výkony a pre lepšie tempo slúchadlá Gear IconX.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu