Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

5 dôvodov, prečo nemiešať alkohol a sex

PR článok
(Zdroj: zerex)

Stratiť ostych, odhodiť zábrany, zvýšiť sebavedomie - aj na to je často alkohol využívaný. Poznáte však všetky skutočnosti, ktoré sú dôkazom, že alkohol a sex nie je vždy najlepšia voľba?

Pozreli sme sa na niekoľko faktov o alkohole a sexe, po ktorých už zrejme po poháriku pred intímnym zblížením nesiahnete.

Toto hovoria štatistiky

Alkohol = sex bez kondómu?

Alkohol je hlavným faktorom, ktorý vedie mužov a ženy neprijímať náležité antikoncepčné opatrenia následkom čoho majú veľakrát sexu bez kondómu. Okrem neplánovaného tehotenstva tak môžete prísť do styku aj s pohlavnými chorobami a infekciami, ktorých nepríjemné následky môžete niesť dlhú dobu. Vedeli ste, že “vďaka” alkoholu je dopyt po tabletkách “ráno po (alebo inak morning after pill)”?

Dodanie odvahy a sebavedomia vs. skreslené vnímanie

70 percent ľudí, ktorí ľutovali nejaký sexuálny zážitok uviedlo, že v prípade tohto zážitku úradoval alkohol. Alkohol skresľuje videnie a vnímanie, po požití príliš veľkého množstva. Ľudia v okolí sa tak vo vašich očiach zdajú atraktívnejší. Nasledujúce ráno môžete mať často diametrálne odlišný názor. 28 percent mladých dospelých totiž uviedlo, že malo sex s niekým, kto by sa im za normálnych okolností nepáčil a príčinou má byť práve alkohol.

Okno

Takmer 10% ľudí uvádza ďalší šokujúci fakt. Vo svojom živote sa aspoň raz tak opili, že si ani neuvedomili svoj sexuálny zážitok alebo aký sex vlastne bol. Teraz už sú ranné prebudenia vedľa “neznámych” azda lepšie objasnené.

Erektilná dysfunkcia

Jednou z príčin erektilnej dysfunkcie je práve alkohol. Mnoho mladších mužov si to neuvedomuje, pretože si myslia, že pitie im len dodá sebavedomie. Ale ako Shakespeare uvádza v jednej zo svojich hier: "Zvyšuje túžbu, ale odnesie výkon."

Sex bez orgazmu

Väčšina mužov sa snaží o to, aby bola partnerka sexuálne uspokojená. Alkohol však môže spôsobiť presný opak. Na jednej strane môže stáť za zlyhaním zo strany muža a na strane druhej môže ženu obrať o potrebnú citlivosť a obrať ju tak o orgazmus.

Jeden z dôvodov neplodnosti

Pitie alkoholu môže výrazne ovplyvniť vašu plodnosť. Ak plánujete mať deti, s pohárikom narábajte opatrne. Ženám, ktoré často pijú alkohol (alebo vo väčších množstvách), môže trvať dlhšie, kým otehotnejú a môžu trpieť menštruačnými problémami a problémami s plodnosťou.

Dá sa to aj inak

Ak pijete alkohol za účelom zvýšenia sebavedomia a odhodenia zábran (napríklad počas balenia ženy, existuje aj efektívnejšia forma. Tabletky na erekciu vďaka obsahu vysoko koncentrovaných bylín zdvihnú sebavedomie muža a prispejú k zlepšeniu výkonu v posteli. Priaznivo vplývajú na kvalitu erekcie i sebavedomie muža.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu