Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na budovu mestského úradu v Žiline niekto nasvietil znak hodnotenia Fx - "nedostatočne"

Beánia žilinských študentov PR článok Zobraziť galériu (3)
Beánia žilinských študentov (Zdroj: predpredaj)

Na budove Mestského úradu v Žiline, ktorá v súčasnosti prechádza rekonštrukciou, sa objavil nasvietený symbol Fx. Niekto využil biely podklad plachty, na ktorom červený znak kontrastne vyznieva. Symbol je pravdepodobne prevzatý z vysokoškolského hodnotenia, kde Fx vyjadruje hodnotenie nedostatočne.

Na 28. zasadnutí Mestského zastupiteľstva v Žiline schvaľovali poslanci niekoľko návrhov, ktoré boli vopred medializované. Rovnako atmosféra na uplynulom zastupiteľstve bola pomerne konfliktná. Týmto spôsobom mohol dať niekto najavo nespokojnosť s výsledkom dnešného zastupiteľstva alebo celkovo s fungovaním úradu.

Symbol FX nakoniec vôbec nesúvisí s politikou, naopak ide o promo k študentskej akcii Beánia žilinských študentov.

Celá akcia nadväzuje na úspešnú Lámavicu z februára tohto roka, na ktorej sa zabávalo takmer 1500 študentov do skorého rána. „Áno, FX je logom a ústredným motívom našej udalosti, ktorú organizujeme pre študentov 10. októbra, konkrétne túto kampaň s laserom sme však svietili už pred niekoľkými dňami,“ potvrdil informáciu jeden z organizátorov.

Beánia žilinských študentov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj)

Hodnotenie FX sa využíva vo vysokoškolskom systéme hodnotenia ako nedostatočná, organizátori však na najväčšej študentskej party privítajú každého - od Áčkarov cez zberačov FX v indexoch až po stredoškolákov. Na Beánii žilinských študentov si nájde každý to svoje - headlinermi sú H16 na čele s Majk Spiritom, DJ EKG a Smola a Hrušky.

„Kampaň FX v našom podaní symbolizuje, že na Beánii skutočne nemusia študenti na chvíľu riešiť, ako sú na tom v škole či obecne a majú právo byť chvíľu “nedostatočný”. Čoho naopak bude dostatok je zábava a energia, keďže v priestoroch Event Housu sme skĺbili rap, elektro aj punk,“ vysvetlil organizátor akcie, ktorý dodal, že nasvietený symbol na budove bol súčasťou príprav vizuálu na sociálnu sieť k podujatiu.

Predpredaj lístkov cez  . Poponáhľajte sa a uchmatnite si svoj lístok na najväčšiu študentskú party jesene skôr, než sa minú.

Facebook event

Beánia žilinských študentov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj)

- Reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu