Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Sajfov pobyt v USA: Ale veď toto už hraničí s úchylkou!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Hoci moderátor a vlogger Sajfa patrí medzi najsledovanejšie postavy slovenského šoubiznisu, podarilo sa nám odhaliť, že v mnohých oblastiach je aj on len človek. Svoju najnovšiu „neresť“ si išiel naplno užívať až do Ameriky. A ako sme videli sami, heslo „všetko s mierou“ nepatrí medzi jeho silné stránky. Sajfa, nepreháňaš to?

Podarilo sa vám ísť tento rok na dovolenku? Ak áno, gratulujeme! Len máloktorí z nás sa však môžu pochváliť tým, že si mohli užívať leto až za oceánom, a to celý mesiac! Sajfa však takúto príležitosť dostal a neváhal ju využiť. Spoločnosť mu robila jeho krásna manželka Veronika, ktorá ho v jeho novej vášni podporuje.

Pokiaľ sledujete Sajfov vlog, jeho facebookovú fanpage alebo Instagram, určite vám neuniklo množstvo dokonalých záberov, ktoré na sociálnych sieťach v poslednom čase pribúdajú ako huby po daždi. Reč je o 360-stupňových snímkach, ktoré Sajfu tak nadchli, že nevedel, kedy prestať fotiť. 

„Priznávam, je to závislosť. Neveril som, že sa na to tak namotám, ale keď mi dali túto kameru, vedel som s ňou robiť super zábery prakticky okamžite.“ Sajfu okrem intuitívneho ovládania kamery Samsung Gear 360 nadchlo aj 4K rozlíšenie, vďaka ktorému si môže svoje najkrajšie zážitky z USA prežiť doma odznova s okuliarmi Gear VR, kedykoľvek sa mu zachce.

Sajfov pobyt v USA:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Napriek tomu, že Sajfov výlet bol spojený aj s výrobou vlogov pre jeho fanúšikov, na náročnosť práce si nesťažuje. „Tá kamera je super, a naozaj inovatívna, v tom, že keď niečo nahrávam, môžu to v reálnom čase vidieť aj ľudia, ktorí sledujú moje videá. Vždy som hovoril, že priamy prenos má svoje čaro a teraz to môžem zažívať opäť s virtuálnou realitou!“

Kamera Gear 360 je super aj pre tých, ktorí prepadli čaru rôznych filtrov, efektov a iných úprav. Zhotovené video si môžete prekonvertovať do štandardných formátov a ihneď zdieľať, či už na sociálnych sieťach alebo na YouTube. A rovnako ako Sajfa, aj vy si zamilujete jej vylepšený, ergonomický a futuristický dizajn!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu