Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Novinky na letných kúpaliskách STARZ

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: PR)

V minulom roku sme v rámci projektu vybavenia kúpalísk rozšírili detské prvky a vonkajšie posilňovacie zariadenia vo viacerých areáloch kúpalísk. Pre väčší komfort návštevníkov sme zabezpečili nové ležadlá, lavičky a smetné koše. V Areáli zdravia Zlaté piesky sme vybudovali nové altánky s grilmi, ktoré budú môcť návštevníci využívať celoročne a tiež sme prekryli detský areál na hlavnej pláži slnečnou clonou pre pohodlie detí počas celého dňa.

Pre mládež a dospelých návštevníkov sme v areáloch kúpalísk rozšírili externé posilňovacie prvky, ktoré sú vhodné na posilňovanie celého tela. Vďaka svojej rôznorodosti nájdu uplatnenie u všetkých vekových kategórií od detí, cez dospievajúcu mládež až po dospelých.

Novinkou sú street workoutové ihriská pre podporu mládeže v rozvoji fyzických zručností v prírode. Prínosom tohto ihriska je to, že je zamerané na funkčný tréning, v ktorom sa využívajú cviky s váhou vlastného tela. Tréningy sú pestré vďaka širokej škále cvikov. Je to šport, ktorý prospieva nielen fyzickej ale aj psychickej stránke – motivácia neustále sa zdokonaľovať.

Novinky na letných kúpaliskách
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Tí najmenší sa budú môcť zabaviť na nových modernejších preliezačkách a detských atrakciách. Deti tak majú možnosť aktívne využiť čas strávený na kúpaliskách nielen vo vode, ale aj mimo nich. Základné „silové“ zručnosti si môžu deti precvičiť na nových lezeckých stenách, ktoré určite zaujmú aj svojou farebnosťou.

Novinky na letných kúpaliskách
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR)

Návštevníci letných kúpalísk môžu aj toto leto využiť animácie na kúpaliskách Rosnička, Delfín, Tehelné pole a Zlaté piesky. Animácie sú pre všetkých návštevníkov zdarma, zúčastniť sa môžu dospelí aj deti počas letných prázdnin. Pre dospelých si naši animátori pripravili viaceré zaujímavé pohybové aktivity ako napríklad kondičný tréning, kruhový tréning, pilates, tabata, body art, aqua robic a joga. Deti si môžu s animátormi zatancovať, vyskúšať detskú jogu a samozrejme ich čakajú rôzne zábavné hry a súťaže.

Odteraz si môžete kúpiť vstupenky na vaše obľúbené kúpalisko aj online cez .

Prajeme Vám príjemne strávené leto na našich kúpaliskách.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu