Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prečo a ako sa zbaviť závislosti od cukru!

Kniha Nesladím PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Nesladím

Cukor je droga a spôsobuje závislosť podobne ako alkohol, cigarety, hazardné hry, heroín, kokaín...Je tiež jednou z významných príčin mnoho ochorení (cukrovka 2. typu, obezita, srdcovo-cievne choroby,stojí aj za nealkoholovým „stukovatením pečene“ či za kožnými chorobami).

Novinka s veľavravným názvom NESLADÍM poskytuje návod, ako sa zbaviť závislosti od cukru, a zároveň ako si očistiť telo aj myseľ a vykročiť k zdravšiemu a spokojnejšiemu životu.

Nájdete tu úprimné výpovede autoriek, ktoré samy boli od cukru závislé, ale našli v sebe odhodlanie na zmenu. Predstavia vám stratégiu, ako sa z tohto problému krok za krokom vymaniť.

Na všetkých, ktorí sa odhodlajú skoncovať s cukrom tu čaká 12-týždňový program, zameraný na cielený proces zmeny životného štýlu. Cukor budete obmedzovať postupne, až ho nakoniec úplne vynecháte. Nielenže sa budete cítiť lepšie, ale začnete viesť aj zdravý život.

Spolu so závislosťou od sladkého sa zbavíte prebytočnej hmotnosti, budete mať stabilnejšiu a lepšiu náladu, viac energie, krajšiu pleť, iskru v očiach a jasnú myseľ.

Presvedčte sa, že aj bez sladkého sa dá žiť.

Novinka NESLADÍM je už v predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu