Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Uznávaná medzinárodná koučka a inšpirátorka bude na Slovensku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Yvette Westrum je uznávaná medzinárodná lektorka, koučka a inšpirátorka. Okrem koučingu v oblasti pozitívnej psychológie sa už 14 rokov venuje numerológii, pre svojich klientov spravila viac ako 3,000 numerologických analýz a konzultácii a je jednou z najvyhľadávanejších numerologičiek v Nórsku.

Má za sebou stovky kurzov a inšpiratívnych prednášok v 6 krajinách, prednáša v 4 jazykoch a pomohla už tisíckam ľudí zlepšiť kvalitu života a nasmerovať sa na cestu k sebarealizácii, šťastiu a úspechu. Sama bola vo veľmi ťažkej situácii, s nevyliečiteľným neurologickým ochorením, dnes napriek lekárskym prognózam kráča po ceste víťaza a inšpiruje ostatných. Prichádza po prvýkrát na Slovensko podeliť sa o svoje skúsenosti a poradiť ako vo svojom živote vytvárať pozitívne zmeny.

Viac informácii na http://www.yvettewestrum.eu/.

Každý má možnosť voľby, akou cestou sa vo svojom živote vydá. Či to bude CESTA OBETE ovládaná ľútosťou a strachom alebo CESTA VÍŤAZA, cesta úspechu.  Prednáška Dve cesty životom je inšpirovaná príbehom Yvette Westrum, ktorá bola sama na ceste obete, zlomená osudom a s veľmi vážnymi zdravotnými problémami. Z tejto cesty sa pomocou techniky SILY MYŠLIENKY A PRIAMEHO PRECÍTENIA dokázala dostať na cestu víťaza, aj z invalidného vozíka a už niekoľko rokov žije šťastný naplnený život.

Jarné turné začína prednáškou Dve cesty životom v Piešťanoch v nedeľu 12.3.2017, pokračuje v sobotu 18.3.2017 v Bratislave a končí v Žiline v nedeľu 26.3.2017.

Bližšie informácie o podujatí a vstupenky získate na Predpredaj.sk.

Uznávaná medzinárodná koučka a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu