Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Benkovej Čistá láska aj v češtine

PR článok Zobraziť galériu (2)

Dámy, chcete byť perfektnou partnerkou, milenkou, manželkou, a očakávate, že taký bude aj váš milovaný chlap? Nech zdvihnú ruku tie z vás, ktoré sú presvedčené, že toho svojho zmenia!

Myslíte, že kvôli vám prestane fajčiť, občas si uprace rozhádzané košele, všimne si vaše výročie a bude padať k nohám iba vám? Aj o tom je román Jany Benkovej Čistá láska, ktorý po slovenskom úspechu práve vychádza aj v Českej republike. Spisovateľka je známa iskrivými dialógmi vo svojich príbehoch a citom pre vzťahové hry, to všetko je aj v tejto knižke.

Hlavná hrdinka Líza, majiteľka malej cukrárne v Dedinke pri Bratislave chce svoj podnik udržať nad vodou, a tak si musí nájsť aj druhé zamestnanie v meste. Vykašle sa na city nápadníka Patrika a až po uši sa zamiluje do svojho sexi šéfa – biznismena Romana, hoci práve ona je tou, cez ktorú prechádzajú telefonáty jeho početných mileniek. Líza si s ním vychutnáva najlepší sex v živote, nepočúva varovania svojej sestry Matildy a nepochybuje, že ak dá Romanovi veľa skutočnej lásky, otvorí sa aj jeho srdce a urobí z nej tú najšťastnejšiu ženu pod slnkom. Zaľúbená, s hlavou v ružovom oblaku však netuší, koľko šokujúcich udalostí jej osud, ale aj zbožňovaný Roman, pripravia...

Jane Benkovej sa v Českej republike darí, vyšlo jej tam osem kníh a koncom leta to bude ďalší román. „Veľmi sa z toho teším,“ hovorí autorka. „Mám v sebe vďaka ockovi polovicu českej krvi, možnosť ponúknuť svoje knihy aj českým čitateľom je teda moja srdcovka. Teším sa na každé stretnutie s nimi,“ dodáva na margo pripravovaných čitateľských besied u našich českých susedov. Na Slovensku vyjde nový román Jany Benkovej v apríli s názvom Musíme zostať spolu, bude to u nás už jej 29. kniha.

Kniha Čistá láska v slovenskom jazyku je predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Benkovej Čistá láska aj
Zobraziť galériu (2)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu