Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Unikli tajné satelitné snímky Američanov: Majú dokázať, kto zostrelil boeing!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

KYJEV - Dohady okolo vinníkov zostreleného malajzíjskeho boeingu na Ukrajine naberajú na obrátkach. Prstom sa začalo ukazovať na proruských rebelov, ktorých podporuje aj Moskva. Konšpirátori však vracajú úder, podľa nich za tým stojí ukrajinská armáda. Najnovšie majú tento dôkaz!

Nový zdroj informácií odkryl cenami ovenčený reportér Robert Parry. Podľa neho Američania disponujú snímkami, ktoré dokazujú, že malajzijské lietadlo s 298 pasažiermi na palube zostrelila ukrajinská vláda.

Osudová raketa mala byť americkej výroby. Bola však zamaskovaná, aby vyzerala ako ukrajinská pod kontrolou vládnych jednotiek. Pôvodná verzia, ktorú akceptoval takmer celý svet, mierila na separatistov, ich vodcu Ivana Girkinova a ťažkú techniku Buk, ktorú používa ruská aj ukrajinská armáda.

Všeobecne sa má za to, že za zostrelením stojí technika BUK a plukovník Ivan Girkinov
Zobraziť galériu (2)
Všeobecne sa má za to, že za zostrelením stojí technika BUK a plukovník Ivan Girkinov  (Zdroj: SITA, Twitter)

Tajný zdroj mu potvrdil, že CIA stále ešte nemôže s istotou tvrdiť, kto je vinný. "Analytici nevylučujú možnosť, že útočníci boli proruskí rebeli v ukrajinských uniformách. Špekuluje sa, že títo vojaci boli nedisciplinovaní a opití," tvrdí Parry.

Aj keď sa táto teória označuje za konšpiračnú, zasvätenci sa bránia. Do popredia dávajú hlavne meno Roberta Parryho, ktorý by mal byť zárukou pravdy. Západ je však odhodlaný zatlačiť na Rusko a uvaliť ďalšie sankcie.

Tieto nové dôkazy vo videu zrejme rozčeria už aj tak zahmlené vody okolo letu MH17.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu