Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatá (7, 9) dva mesiace kvôli koronavírusu nevideli svoju mamu: VIDEO dojímavého stretnutia

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Short clips)

NORFOLK - Pracovníčka Národnej zdravotníckej služby a matka dvoch dcér Suzanne Vaughanová svoju rodinu nevidela viac ako dva mesiace. Ťažká situácia spojená s pandémiou ju prinútila neustále pracovať. Po dlhom čase sa jej podarilo dostať domov, kde svoje deti prekvapila. Ich reakcia je neopísateľná.

Suzanne (43) pracuje na jednotke intenzívnej starostlivosti, kde strávila takmer celé obdobie pandémie vo Veľkej Británii. Kvôli tomu viac ako dva mesiace nevidela svoje dcéry Hettie (7) a Bellu (9). Rozhodla sa, že svojím príchodom ich poriadne prekvapí. Dievčatá práve pozerali televíziu, keď zozadu do miestnosti vstúpila ich mama a potichu kráčala smerom ku gauču. Bella a Hettie stále nič netušili a naďalej pozerali film. "Čo to sledujete?" opýtala sa Suzanne spoza gauča. Keď sa sestry otočili, okamžite sa jej vrhli do náručia. "Bolo úžasné ich znova vidieť, strašne mi moje dievčatá chýbali. Keď začali plakať, cítila som sa veľmi zle, ale zároveň aj dobre, pretože som bola späť," opísala dojímavý moment Vaughanová. 

Dievčatá (7, 9) dva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Operátorka operačného oddelenia v Nemocnici kráľovnej Alžbety v Norfolku priznala, že bolo veľmi ťažké poslať svoje dcérky k sestre, aby mohla v nemocnici tráviť všetok čas. Dlhé hodiny pracovala v prvej línii zdravotníkov. "Nechať ich tu bolo veľmi ťažké, pretože som nevedela, ako dlho to bude trvať, kým ich znova uvidím. Nikdy som nečakala, že to bude deväť týždňov," poznamenala. Teraz je už u nej na prvom mieste rodina. 

Dievčatá (7, 9) dva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Video dojalo k slzám mnohých ľudí, ktorí zároveň Suzanne odkázali, že sú vďační za jej obetu. "Títo hrdinovia priniesli obrovské obete pre iných ľudí. Prosím, pokračujte," napísala jedna osoba na Twitteri. Vaughanová ľuďom odkázala, aby boli aj naďalej opatrní. "Je toľko ľudí, ktorí sa obetujú, a kým to sami nezažijete, nikdy to neoceníte," dodala.

Viac o téme: Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu