Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dvojica sa zasnúbila vo fastfoode: Ale to, čo sa spustilo potom, ju totálne odrovnalo

(Zdroj: Twitter/KFC South Africa)

JOHANNESBURG - Desiatky užívateľov internetu poslali večné aj peňažné dary juhoafrickému páru, ktorého zásnuby v reštaurácii amerického reťazca KFC natočil náhodný okoloidúci. Video totiž zdieľal juhoafrický twitterový účet fastfoodu, vďaka čomu sa žiadosť o ruku stala hitom miestneho internetu.

Spoločnosť KFC užívateľov sociálnej sieti požiadala, aby jej pomohli šťastnú dvojicu identifikovať, čo sa podarilo pomerne rýchlo. Niektorí ľudia však posunuli celú záležitosť o krok ďalej a začali čerstvým snúbencom ponúkať pomoc či finančnú podporu s nadchádzajúcou svadbou. Jeden juhoafrický spevák sa napríklad ponúkol, že na obrade zaspieva, jedna z prémiových nemeckých automobiliek zas sľúbila, že pár odvezie na miesto, kde budú tráviť medové týždne. Miestny hudobný časopis pre zmenu ponúkol dvojstranový priestor, na ktorom môžu svoj milostný príbeh porozprávať čitateľom. 

Ďalšie firmy či jedinci ponúkali snúbencom všetko možné od piva a zariadenia do bytu až po športové oblečenie. Dvojica okrem toho obdržala aj finančné dary, ktorých hodnota dosahuje v prepočte niekoľko stoviek eur. 

Snúbenci sa uplynulý víkend všetkým darcom poďakovali vo vyjadrení, v ktorom tiež uviedli, že sú v skutočnosti oddaní už od roku 2012. Manžel ale nebol spokojný so snubnými prsteňmi, ktoré v tom čase snúbenici kúpil. Chcel ju preto prekvapiť darom a ako miesto si vybral práve reštauráciu rýchleho občerstvenia. "Ďakujeme, Južná Afrika. Vaša láskavosť nás skutočne zahriala. Nikdy by sme si nevedeli predstaviť, že by príbeh našej lásky mohol zasiahnuť toľkých z vás," vyhlásil pár, ktorý teraz miestne médiá označujú na najobľúbenejší v Juhoafrickej republike.

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuKFC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu