Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VIDEO Porazili svetovú elitu: Slováci robia špičkovú šou, obdivuje ich aj Shakira!

Takáto šou robí Slovensku dobré meno vo svete Zobraziť galériu (2)
Takáto šou robí Slovensku dobré meno vo svete (Zdroj: YouTube)

LAS VEGAS - Niekedy je ťažké presadiť sa na Slovensku, najmä keď sa venujete niečomu, čo tu nemá zázemie. Dnes však už nie je problém vycestovať so svojimi produktmi za hranice a presadiť sa dokonca aj v takej sfére, akou je šoubiznis. Dôkazom je spoločnosť Kvant, ktorá sa prezentuje jednými z najlepších laserových predstavení sveta. Spoločne s tanečnicami z Jumbo Dance School v Las Vegas porazili aj hviezdnu divu Shakiru!

Čisto slovenská spoločnosť existuje už 20 rokov, no kvôli špecifickosti ich portfólia na Slovensku nie je až taká známa ako v zahraničí. „Potešilo nás, keď medzinárodná organizácia ILDA (The International Laser Display Association) vyhodnotila našu šou s tanečnicami z Jumbo Dance School ako najlepšie živé vystúpenie uplynulého roka, najmä keď medzi ďalšími hodnotenými boli skutočne veľké svetové mená.“

Takáto šou robí Slovensku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

O tom, že toto vystúpenie patrí medzi unikátne, presvedčili aj medzinárodnú smotánku v Spojených štátoch. „Na príklad šou, ktorú má na svojom vystúpení Shakira, sa umiestnila na druhom mieste, hneď po tej našej. Okrem tejto prvej ceny máme z tohtoročného udeľovania v Las Vegas ďalšie tri prvé miesta a dve druhé,“ nešetrí chválou Barbora Kubošková z firmy Kvant, treba však povedať, že právom. Posúďte sami!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu