Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Keď zvieratá liečia: Dôchodcu na smrteľnej posteli prebrala k životu čivava!

Jamesa prebrala čivava k životu Zobraziť galériu (2)
Jamesa prebrala čivava k životu (Zdroj: YouTube)

CORBIN - Keď sa pred takmer dvoma mesiacmi od seba nedobrovoľne odlúčili sedemdesiattriročný Američan a jeho jednooká čivava, úplne ich to zobralo. Obaja prestali jesť a muža museli dokonca hospitalizovať. Ale potom sa stalo niečo, na čo boli aj lekári krátki.

Jamesa Wathena pred viac ako šiestimi týždňami hospitalizovali, čo znamenalo, že sa musel rozlúčiť so svojím domácim miláčikom, psom Bubbom. Jeho stav sa zo dňa na deň zhoršoval, a v dôsledku toho, že nemohol byť so svojím verným zvieracím priateľom. Dôchodca bol na tom tak zle, že prestal jesť a ledva vládal hovoriť.

Z posledných síl však zašepkal sestričke do ucha, že mu strašne chýba Bubba. A tak sa začal hon na čivavu, o ktorú sa medzičasom starali v miestnom zvieracom útulku. Mary-Ann Smithová pritom uviedla, že Bubbin stav sa po odlúčení taktiež zhoršil a prestal jesť, napísal Daily Mirror.

Hoci sú zvieratá v nemocnici zakázané, zdravotným sestrám sa podarilo psa prepašovať dovnútra a umožniť tak Jamesovi, aby sa s ním opäť stretol. "V izbe nezostalo ani jedno oko suché," povedala vrchná sestra Kimberly Probusová televízii WKTV.

Keď zvieratá liečia: Dôchodcu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Lekári si pritom mysleli, že pacient to nezvládne. "Nastal u neho totálny obrat. Úplne bez problémov dokáže hovoriť, sedieť a začal už aj jesť. A Bubba tiež," dodala.

Dojemné stretnutie starčeka a čivavy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu