Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO, pri ktorom sa tlačia slzy do očí: Policajt vracia unesené bábätko rodičom!

Policajt nesie Victorku rodičom Zobraziť galériu (2)
Policajt nesie Victorku rodičom (Zdroj: ksdk.com, youtube)

QUEBEC - Novopečení rodičia z kanadského Quebecu prežívali začiatkom tohto týždňa hotovú nočnú moru. Ich dieťatko totiž priamo z nemocnice, kde sa narodilo, uniesla žena, ktorá predstierala, že je zdravotná sestra. Prečo tak urobila, zatiaľ nie je známe.

V pondelok večer sa Melissa McMahonová a jej partner Simon Boisclair maznali so svojou novonarodenou dcérkou v nemocnici v Trois - Rivieres. Neskôr do nemocničnej izby prišla žena oblečená ako zdravotná sestra a zobrala im Victoriu s tým, že jej musí ešte vykonať nejaké rutinné testy.

VIDEO, pri ktorom sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ksdk.com, youtube)

Melissa aj Simon mali od začiatku zlý pocit a tušili, že niečo nie je v poriadku. Udalosť preto nahlásili bezpečnostným pracovníkom, tí okamžite kontaktovali políciu a začali preskúmavať záznam z bezpečnostných kamier, na ktorých bola únoskyňa zachytená.

Zúfalí rodičia zverejnili výzvu v médiách aj na facebooku a prosili verejnosť, aby sa ohlásila v prípade, že dotyčnú ženu spozná. Istý mladík v nej spoznal svoju bývalú susedu. Nahlásil to na polícii a tá krátko nato vypátrala ju aj dieťa.

Victoriu rodičom osobne odovzdal jeden z policajtov. Dojemný moment zachytila kamera. "Cítili sme obrovskú podporu zo strany verejnosti. Každému sme nesmierne vďační, že výzvu zdieľali na sociálnych sieťach. Bez ich pomoci by sme našu dcérku zrejme nenašli," povedala šťastná mamička. Ženu, ktorej identita nebola zverejnená, obvinili vyšetrovalia z únosu. Momentálne sa nachádza vo väzbe. Informovala televízia ABC News.

Unesené dievčatko vrátili rodičom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu