Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z bezdomovca spravili výhercu lotérie: Pripravte si vreckovky, jeho reakcia dojíma

Bezdomovec nemohol veriť vlastným očiam
Bezdomovec nemohol veriť vlastným očiam (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Internetový komediant Magic of Rahat je známy tým, že si rád strieľa z náhodných obetí a zábery ich reakcií vešia na server Youtube, kde sa tešia veľkej obľube, ale aj kritike. Tentoraz sa však rozhodol pre niečo oveľa zmysluplnejšie a dobrý skutok, ktorým dojal tisíce ľudí, sa ihneď stal hitom internetu.

Chlapíkovi s prezývkou Magic of Rahat sa podarilo napáliť už nespočetné množstvo ľudí, na ktorých reakciách sa smeje celý svet. Posledným výtvorom z jeho dielne však vo svojich fanúšikoch vyvolal úplne iné pocity. V spolupráci s predavačom potravín a nič netušiacim bezdomovcom nakrútil video, ktoré dojíma k slzám.

Známy vtipkár si vymyslel lotériu, ktorej "výherný" tiket daroval neznámemu bezdomovcovi. Jeho cieľom tentoraz nebolo vystreliť si z náhodnej obete, ale netradičným spôsobom darovať mužovi bez domova slušnú čiastku peňazí. Hoci bezdomovec ani len netušil, aká suma sa za výhrou skrýva, s radosťou odišiel aj s darcom do obchodu, kde si mal peniaze vybrať.

Prekvapenie, ktoré ho tam čakalo, ho dohnalo až k slzám. "Vyhrali ste 1000 dolárov," oznámil mu predavač za pokladňou. "To si zo mňa robíte srandu," odpovedá neveriacky bezdomovec. Až keď ho obaja muži niekoľkokrát presvedčia, že naozaj vyhral, vtlačia sa mu slzy do očí. Skromný bezdomovec sa nakoniec chcel s darcom o výhru podeliť, ten to však odmietol a obaja skončili vo vrúcnom objatí.

Video, ktoré dovedna videlo viac ako 9 miliónov ľudí, vyvolalo rôzne reakcie. Niektorí hovoria o krásne, ktorá dojíma, iným prekáža, ako sa darca zahráva s citmi bezdomovca. Dobrý úmysel mu však v každom prípade nemožno uprieť.  

Radosť bezdomovca

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu