Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SuperStar plná zvratov: Nečakané zmeny, brutálny vyhadzov!

So speváckou šou sa museli rozlúčiť štyria súťažiaci. Za českú stranu (hore) to boli Jan Zamec a Karolína Vrbová. V rámci slovenských semifinalistov (dole) skončili Ladislava Maničková a Mário Bendik. Zobraziť galériu (36)
So speváckou šou sa museli rozlúčiť štyria súťažiaci. Za českú stranu (hore) to boli Jan Zamec a Karolína Vrbová. V rámci slovenských semifinalistov (dole) skončili Ladislava Maničková a Mário Bendik.

PRAHA – Jedno prekvapenie za druhým! V nedeľu večer sa konal prvý priamy prenos speváckej šou SuperStar. V semifinálovom kole išlo oveľa. Rozhodovalo sa totiž o tom, kto sa stane členom finálovej dvanástky. K náhlym zmenám došlo hneď v úvode večera, oveľa šokujúcejší bol však záver programu, kedy si museli vypočuť krutý verdikt až štyria nádejní speváci. Paradoxné je, že vyleteli aj tí, ktorí nemali!

Prvé obete! Priame prenosy speváckej šou SuperStar sú špecifické v tom, že slová porotcov už nemajú príliš veľkú váhu. Toto tvrdenie sa potvrdilo aj počas nedeľného semifinálového kola, kedy sa názory divákov s trojicou porotcov líšili. S možnosťou zaspievať si vo finálových kolách sa tak museli rozlúčiť za slovenskú stranu Ladislava Maníčková a Mário Bendik, z radov českých spevákov opustili súťaž Karolína Vrbová a Jan Zamec. Niektoré z týchto mien pritom zaskočili aj samotných moderátorov.

Prekvapivé bolo najmä vyradenie posledného zo spomínaných súťažiacich. Ewa Farna, Ondřej Soukup a Paľo Habera sa totiž zhodli v tom, že medzi českými chlapcami bolo najhoršie vystúpenie Daniela Šmidáka. Diváci však mladíka z Ostravy podržali a v súťaži tak nečakane skončil Jan Zamec. „Strašne som si to užil a odchádzam so vztýčenou hlavou,“ poznamenal po zaznení krutého verdiktu potetovaný mladík.

Sklamanie bolo badateľné aj na tvári mladej učiteľky hudby Ladislavy Maníčkovej, ktorá kvôli účasti v SuperStar obetovala napríklad svoje štúdium. „Mám pocit, že ľuďom nie som moc sympatická,“ zamýšľala sa nad dôvodmi neúspechu blondínka zo Slovenska, ktorá bola od poroty pochválená a Ewa Farna jej dokonca chcela poslať svoj hlas.

Hoci nedeľný večer mal pre spomínaných súťažiacich trpkú príchuť, chvíle radosti zažívali Tereza Mandzáková a Sabina Křováková. Napriek tomu, že televízni diváci počas uplynulého týždňa hlasovali, aby rozhodli, ktorú z nich chcú vidieť v semifinálovom kole, predviedli sa obe. Paľo Habera totiž prišiel s návrhom, aby v ich prípade využili tzv. Divokú kartu. „Radšej tú možnosť vrátiť niekoho do súťaže minieme hneď teraz, nech si zmerajú sily s ostatnými. Vážime si hlasy divákov, nechceme s nimi manipulovať, ale keď už túto možnosť máme, tak ju využijeme,“ vysvetlil svoje rozhodnutie porotcovský kat. Nečakaná zmena sa podľa názoru mnohých ukázala ako správna. Obe dievčatá totiž predviedli výkony, ktoré zožali len pochvalu. Čo si o rozhodnutí poroty myslíte vy? Svoj názor môžete vyjadriť v diskusii.

Prečítajte si viac: V SuperStar poznáme finálovú dvanástku: Túto krásku zachránila divoká karta!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu