Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zúfalé manželky hrá Marcia Cross - má problém.

V čase, keď bola mladšia a ešte krajšia, nafotila Marcia hriešne fotky... Teraz si ich pozerá smetiar z ulice. Zobraziť galériu (2)
V čase, keď bola mladšia a ešte krajšia, nafotila Marcia hriešne fotky... Teraz si ich pozerá smetiar z ulice.

LOS ANGELES - V zúfalej situácii sa ocitla americká herečka Marcia Cross (44).

Pri nedávnom veľkom upratovaní vyhodila do kontajnera aj stovky svojich „nahatých“ fotografií. Šteklivých smetí sa však zmocnil smetiar. Ak nechceš, aby som ich zverejnil, odkúp si ich späť, vydiera Marciu.



V slávnom televíznom seriáli Zúfalé manželky hrá Marcia Cross upratovaním posadnutú Bree Van de Camp. Inšpirácia touto postavou sa však herečke nemusí vyplatiť. David Hans, majiteľ smetiarskej firmy, chce totiž jej horúce snímky predať novinám.

 

 

„Prihrala mi ich náhoda, tak prečo by som to nevyužil,“ ospravedlňuje svoje počínanie. Pre seba si ich vraj nechce nechať jednoducho preto, že Marcia, ktorá je dnes v piatom mesiaci tehotenstva, vyzerá na nich úžasne. Budúca mamička sa však nechce vzdať bez boja: najala si drahých právnikov, ktorí hovoria, že vyhodené fotografie stále patria Marcii a jej manželovi Tomovi Mahoneymu. Smetiar má aj na tento argument pohotovú odpoveď: Marcii navrhol, aby si svoje odpadky odkúpila späť.


Pravda, ochotný je vzdať sa ich v prípade, ak herečkina ponuka bude dostatočne zaujímavá...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu