Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

To už presahuje všetky medze: Kvôli vyhadzovu sa farmár Jano dorezal nožom!

Ján Strausz si dorezal nohu, aby mohol odísť zo súťaže. Zobraziť galériu (7)
Ján Strausz si dorezal nohu, aby mohol odísť zo súťaže. (Zdroj: foto: tv markiza, )

BRATISLAVA - Kvôli súťaži siahol na vlastné zdravie! Ako sme vás na topkách informovali, z reality šou Farma odstúpili už počas prvého týždňa traja finalisti pre zdravotné či psychické problémy. Najnovšie sa k nim chcel zaradiť aj Košičan Jano Strausz (27). Zmluva s Markízou mu však nedovoľuje odísť z usadlosti len tak. Jedinou tolerovanou výnimkou sú vážne zdravotné ťažkosti. Statkár sa preto odhodlal k chorému činu - aby mohol ísť domov, nožom si dorezal nohu.

Ak to takto pôjde ďalej, o chvíľu nezostane na hospodárstve ani noha! Rozprávková výhra v podobe 50 tisíc eur nestojí niektorým finalistom za to, aby čelili drsným podmienkam na statku. Príkladom sú traja súťažiaci, ktorí odstúpili. Zatiaľ čo bývalý kolotočiar Gabriel Sajka odišiel kvôli vážnym zdravotným problémom, dievčence Nikola ČajkovskáLýdia Spišáková to vzdali viac-menej dobrovoľne.

Najnovšie chcel z hry zdupkať aj Jano Strausz. Drsný mladík pripomínajúci rapera Rytmusa to však plánoval urobiť naozaj hlúpym spôsobom. Keď sa ocitol sám a mimo kamier, vlastnými rukami si nožom dorezal nohu. Dúfal, že sa tak vyhne pokute od Markízy, ktorá hrozí každému, kto statok v predstihu odstúpi a poruší tak zmluvu. Jedinou tolerovanou výnimkou na predčasné ukončenie hry je zlý zdravotný stav. A tak vložil Košičan všetky nádeje do tohto chorého činu.

Aby vyznelo zranenie dvadsaťsedemročného Strausza čo najpresvedčivejšie, tvorcov začal kŕmiť vymyslenou rozprávkou. Štábu totiž tvrdil, že sa pošmykol na rebríku. Pre umocnenie vierohodnosti ho dokonca pokvapkal vlastnou krvou. „Stále tvrdil, že sa mu to stalo náhodou počas zliezania z rebríku. No neskôr sa priznal, že si to urobil sám - aby mohol ísť domov. Už tam toho mal dosť,“ prezradil zdroj topiek. Ako sa k tomuto farmárovmu kroku postavila televízia Markíza a či Jana nechala na hospodárstve, zisťujeme.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo radšej dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu