Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z toho farmárov porazí: Na statok mieri Honzíkova nevesta!

Lucia Nemčeková kedysi bojovala o srdce Honzíka Novotného. Teraz ju láka výhra 50 tisíc eur. Zobraziť galériu (6)
Lucia Nemčeková kedysi bojovala o srdce Honzíka Novotného. Teraz ju láka výhra 50 tisíc eur.

BRATISLAVA – Od milionára k hnoju a zvieratám! Okrem krásky zo súťaže Dievča leta Martiny Štetiarovej (29) dostane príležitosť zabojovať o 50 tisíc eur v markizáckej súťaži Farma aj ďalšia slečna. Podľa našich informácií dnes dorazí na opustený statok Lucia Nemčeková (26) z Bratislavy, ktorá sa v minulosti uchádzala o srdce mníchovského plejboja Honzíka Novotného (35).

Účasť v markizáckej Farme je nielen veľkou fyzickou, ale hlavne psychickou záťažou. Nečudo, že boj o 50 tisíc eur predčasne vzdali traja súťažiaci. Markíza sa preto rozhodla nahradiť ich novými tvárami. Na opustený statok má vďaka tomuto kroku tvorcov namierené Martina Štetiarová, ktorá v súťaži Dievča leta skončila na striebornej priečke. Sexi blondínka však nie je jediná, kto zapláta dieru po odstupujúcich. Okrem nej sa totiž farmárska zostava rozrastie ešte o ďalších dvoch členov.

Jedným z nich je Lucia Nemčeková, ktorá už s účinkovaním v reality šou má nejaké skúsenosti. V minulosti sa totiž uchádzala o srdce Honzíka Novotného v súťaži Nevesta pre milionára. Hoci sa brunetka stretla u  plejboja s neúspechom, v súčasnosti už nie je sama – má partnera. V poradí tretím súťažiacim, ktorý pribudne medzi starú zostavu farmárov, je Mário Drobný. Ide o dvadsaťjedenročného športovca, ktorý sa venuje modelingu a fitness.

Keďže je na statku stále dosť roboty, hospodári sa novej posile spočiatku celkom potešili. No neradovali sa dlho. „Po chvíľke si niektorí z nich uvedomili, že ich šance na víťazstvo sú tým pádom menšie. Navyše, budú musieť v súťaži vydržať o čosi dlhšie, než si pôvodne mysleli,“ povedal nám k vzniknutej situácii zdroj zo zákulisia.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo radšej nejaký seriál? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu