Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zákulisie semifinále Let's Dance: Lakatošová ukázala, čo skrýva pod sukňou a... Adela, čo sa tak ksichtíš?!

Silvia Lakatošová ukázala, čo skrýva pod sukňou a Adela Vinczeová zas vystrúhala niekoľko vtipných ksichtov. Zobraziť galériu (51)
Silvia Lakatošová ukázala, čo skrýva pod sukňou a Adela Vinczeová zas vystrúhala niekoľko vtipných ksichtov. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulú nedeľu televízia Markíza odvysielala semifinále tanečnej šou Let's Dance. V 9. kole sa predstavili štyri tanečné páry, no len tri napokon postúpili do samotného finále. My sme si posvietili na tie najzaujímavejšie momenty večera, ktoré diváci pri televíznych obrazovkách nemali šancu postrehnúť. Silvia Lakatošová (44) ukázala, čo skrýva pod sukňou a... Pozrite, aké vtipné ksichty strúhala moderátorka Adela Vinczeová (37).

Nedeľné semifinále markizáckej šou Let's Dance sa nieslo v znamení Halloweenu. Predstavili sa štyri tanečné páry, no do veľkého finále mohli postúpiť len tri z nich. Z postupu sa napokon radovali Vladimír Kobielsky, Braňo Deák a v rozstrele si účasť v záverečnom kole vybojovala aj Silvia Lakatošová. S projektom sa tak tesne pred koncom musela rozlúčiť Evelyn Kramerová. 


Adelin sexuálny dvojzmysel, z Fialovej sexi Morticia a Ďurovčík všetkých šokoval v priamom prenose!


My sme si však počas priameho prenosu posvietili na momenty, ktoré si diváci pri televíznych obrazovkách nemali šancu všimnúť. A zatiaľ čo prvý z nich poteší najmä mužské oko, ten druhý zaiste pobaví obe pohlavia.

O kučeravé myšlienky prítomných pánov sa počas večera postarala riaditeľka súťaže krásy Miss Universe SR Silvia Lakatošová. Počas náročných tanečných kreácií pri svižnom quickstepe, totiž fotografov nechtiac pustila pod svoju sukňu.  

Zákulisie semifinále Let's Dance:
Zobraziť galériu (51)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

O vtipné momenty sa postarala moderátorka večera Adela Vinczeová. Počas prenosu totiž strúhala jeden vtipný ksichtík za druhým. Doslova, čo výraz, to veľká zábava. Svoje však v tomto prípade zohralo čaro momentiek... Veď pozrite sami!

Zákulisie semifinále Let's Dance:
Zobraziť galériu (51)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac fotiek zo semifinále Let's Dance nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Zákulisie semifinále Let's Dance: Lakatošová ukázala, čo skrýva pod sukňou a... Adela, čo sa tak ksichtíš?!

Viac o téme: Adela BanášováSilvia LakatošováAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu