Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Celebritná kráska sa v Let's Dance úplne zničila: Plač, modriny a 15 injekcií za deň

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Preboha, takto dopadnúť by nik nechcel! 9 týždňov sa zvŕtala na parkete v markizáckej tanečnej šou Let's Dance, kde sa prebojovala až do finále. Hoci nakoniec skončila tretia, z jej výkonov boli diváci nadšení. Reč je o riaditeľke súťaže Miss Universe SR Silvii Lakatošovej (43), ktorá topkám prezradila, že niekoľkomesačná drina si u nej vyžiadala krutú daň.

Diváci televízie Markíza si niekoľko týždňov vychutnávali tanečné kreácie celebrít, ktoré podávali v Let's Dance obdivuhodné výkony. Neraz to však skončilo pádom či úrazom. Za krátky čas sa naučiť niekoľko tancov chcelo veľa driny.

Pred pár dňami sme na markizáckej párty stretli riaditeľku súťaže krásy Silviu Lakatošová a zisťovali sme, aké má pocity po skončení tanečnej šou. Boli sme zvedaví, ako to zvládala a či sa jej tiež ako mnohým jej kolegom nepritrafilo nejaké zranenie. Jej odpoveď nás doslova zamrazila.

„Ešte do semifinálového kola som bola asi pod 15 injekciami v ten deň, bez injekcií a liekov by som to nedala. V podstate celých 10 týždňov som tak fungovala, to sa v podstate nedá robiť inak. Som to nejako veľmi neriešila, ani som o tom nerozprávala. Pamätám sa, to bolo tuším semifinále, som ledva vyšla po tých schodoch, ale hovorím: to musím dať. Proste, ten tanec je cez bolesť. Robíš pohyby, ktoré si predtým nerobila, sú tam dvíhačky a rôzne iné veci, na ktoré telo nie je zvyknuté a teraz zrazu zaťažíš ten sval. Našťastie je všetko svalového charakteru, teda dúfam. Tak nejako doteraz mám elektroliečbu a asi mesiac sa budem dávať ešte dokopy, ale to vôbec nevadí. Všetko stálo za to a je to obrovský zážitok,“ prezradila Lakatošová. Zaujímalo nás preto, či to niekedy nechcela vzdať. 

„Práveže ja som bola taká, nehovorím, že to tak vzdám, ale bola som taká hotová, aj unavená a všetko dokopy, tie emócie sa doma bili. Málokedy sa ja prejavím na verejnosti, všetko som si nechávala doma. Keď už Pali videl, že som na konci s mojimi silami, hlavne psychicky, tak ma chytil a hovoril: Silvi, ale je to iba raz za život, to sa v živote nezopakuje. To je to, čo ty tvrdíš celý život tým svojim dievčatám a celý život sa tým riadiš. Tak som sa nakopla,“ priznala kráska, ktorá netajila, že občas vyronila aj nejakú tu slzu. „Bola slza od bolesti, áno, to určite,“ prezradila Lakatošová, ktorá mala telo doslova posiate modrinami. „Keď som išla prvýkrát na elektroliečbu a zbadala ma sestrička, povedala, že to je na trestné oznámenie, koľko modrín mám po tele,“ uviedla riaditeľka miss.

Tá  prehovorila nielen o svojom zdravotnom stave, ale aj o tom, či v šou medzi súťažiacimi panovala rivalita a priznala i to, či schudla a koľko kíl, a prehovorila aj o prípadnej ponuke do nejakého nového markizáckeho projektu. Viac sa dozviete z VIDEA.

Silvia Lakatošová

Viac o téme: Let's DanceSilvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu