Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vzrušujúce Let's Dance: Sex na parkete, Hantuchová v podprsenke a nohavičky najsexi tanečnice!

Silvia Lakatošová, Dominika Rošková a Daniela Hantuchová Zobraziť galériu (24)
Silvia Lakatošová, Dominika Rošková a Daniela Hantuchová

BRATISLAVA - Tretie kolo Let's Dance bolo filmové. Každý pár zatancoval choreografiu na hudbu z nejakého známeho filmu. Nechýbala ani snímka 50 odtieňov sivej a Silvia Lakatošová s partnerom predvádzali erotiku a sex na parkete. Daniela Hantuchová bola tiež za sexicu a všetkým sa ukázala v podprsenke. Núdza o pikantné momenty nebola ani na tréningoch, o čom všetkých presvedčila sexi partnerka Braňa Deáka.

Filmové kolo Let's Dance sľubovalo šou a zábavu, nakoniec však bolo plné erotického napätia. Braňo Deák a jeho partnerka Dominika Rošková predviedli variáciu na paso doble ako Piráti z Karibiku. Tanečnica, ktorá je podľa mnohých najsexi účastníčkou tejto série, počas tanca neustále odhaľovala, čo skrýva pod sukňou. A nohavičky ukázala aj v dokrútke z tréningu. 

Silvii Lakatošovej bol pridelený film 50 odtieňov sivej, čo inak ako erotickým dusnom ani skončiť nemohlo. „Toto sa bude doma ťažko vysvetľovať,” vyhlásil už na tréningu tanečník David Schavel. „To je fakt že erotika a sex na parkete,” dodal. 

A Daniela Hantuchová sa prvý raz na parkete odviazala. Už nebola strnulá ako predtým a ako aj porota poznamenala, jej partner Erik Ňarjaš z nej vydoloval oveľa lepšie tanečné pohyby. Bývalej tenistke dokonca nerobilo problém promenádovať sa po parkete vo vytŕčajúcej podprsenke. 

Galéria: Vzrušujúce Let's Dance: Sex na parkete, Hantuchová v podprsenke a nohavičky najsexi tanečnice!
Jedno z čísel, ktoré boli viac hravé ako sexi, predviedol počas večera Tomáš Yxo Dohňanský. S partnerkou Katkou Lackovou mali pridelený film Maska. Hudobník však choreografiu skôr odkráčal ako odtancoval. Ako zaznelo v porote, dokonca sa mu podarilo to, že profesionálna tanečnica pôsobila, akoby tancovať ani nevedela. Dostali preto najmenej bodov a ani diváci ich nepodržali. 

Tretie kolo bolo pre nich teda posledným. „Každého by to mrzelo, samozrejme, aj nás to mrzí, ale zase na druhej strane tešíme sa na ďalšie čísla, budeme to pozerať tu z pohľadu diváka. Tak na to sa teším, už to bude taká pohodička, žiadny stres, žiadne tréningy,” povedala pre topky brunetka. 

„Tie mi budú najviac chýbať, aj keď trochu to moje zdravotné postihnutie bolo obmedzujúce, ale ja sa strašne teším z toho, že som tu mohol byť s Katkou, že som ju spoznal. Všetko je, ako má byť a držíme palce všetkým ostatným, nech sa im darí,” dodal Yxo. A ako sa dalo čakať, tancu sa ďalej venovať príliš nemieni. „Nie, moc mi to nejde, možno na nejakej svadbe alebo diskotéke si zatancujem a keď ma Katka vyzve, možno oprášime niečo,” povedal nám. 
 
Emma Drobná a Filip Buránsky, Toy Story, quickstep - 23 bodov
 
Braňo Deák a Dominika Rošková, Piráti z Karibiku, paso doble - 27 bodov
 
Silvia Lakatošová a David Schavel, 50 odtieňov sivej, viedenský valčík - 26 bodov
 
Tomáš Yxo Dohňanský a Katka Lacková, Maska, quickstep - 11 bodov
 
Michal Konrád a Patrícia Martinovičová, Suicide squad, viedenský valčík - 24 bodov
 
Eva Evelyn Kramerová a Lukáš Hojdan, Shrek, jive - 22 bodov
 
Daniela Hantuchová a Erik Ňarjaš, Pulp Fiction, jive - 19 bodov
 
Lenka Vavrinčáková a Adam Brešťanský, Veľký Gatsby, charlestone - 25 bodov
 
Petra Vajdová a Fabio Bellucci, James Bond, rumba - 26 bodov
 
Vladimír Kobielsky a Dominika Chrapeková, Krstný otec, waltz - 34 bodov
 

 

Viac o téme: Let's DanceDaniela HantuchováBraňo DeákSilvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu