Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vyhadzov z Let´s Dance pre Haydu: Horján s Vránom prežili krst ohňom!

Karin Haydu a Roman Antálek sa museli so šou rozlúčiť ako prví. Zobraziť galériu (26)
Karin Haydu a Roman Antálek sa museli so šou rozlúčiť ako prví.

BRATISLAVA - Bola to ich premiéra, no zároveň aj derniéra! Hneď v úvodnom kole Let´s Dance 5 sa totiž vyraďovalo. S tanečnou šou sa museli rozlúčiť Karin Haydu a Tomáš Antálek. Mesiac trvajúce prípravy v podobe tréningov teda boli takpovediac zbytočné. Naopak, do ďalšieho kola postúpila kontroverzná dvojica - herec Viktor Horján a Marek Vrána.

Úvodné kolo nablýskanej tanečnej šou máme za sebou. V porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi si diváci mohli všimnúť niekoľko noviniek. Na parkete sa predviedlo až dvanásť tanečných párov, medzi porotcov zasadla pop diva Dara Rolins a vedľa Adely Banášovej zaujal miesto moderátor Libor Bouček. Historicky po prvýkrát to však v programe roztočil mužský tanečný pár – herec Viktor Horján a Marek Vrána. 

Páni si za svoju rumbu vyslúžili najväčší aplauz večera. A dokonca aj standing ovation. Keď sa moderátorka Adela Banášová spýtala Viktora Horjána, ako vnímal svoj výkon, odvetil: „Mal som trému, cítil som sa veľmi zvláštne. Moji rodičia sa určite cítili ešte zvláštnejšie. Ale verím, že to dopozerali do konca.“ Netradičnému páru prejavili sympatie za ich číslo nielen porotcovia, ale aj diváci. A to prostredníctvom esemesiek, ktorých prišlo dostatočné množstvo na to, aby sa na parkete objavili aj o týždeň.

 

Galéria: Párty po Let´s Dance 5.

So zábavným programom sa však museli hneď v úvodnom kole rozlúčiť herečka Karin Haydu a Tomáš Antálek. „Tancovali sme najlepšie, ako sme vedeli. Toto je šou, ktorá bude pokračovať aj bez nás. V živote sa dejú aj väčšie tragédie, o čom sme sa mohli presvedčiť pred pár dňami,“ reagovala Karin tesne po tom, ako ju moderátori v rozstrele so Sisou Sklovskou označili za vypadávajúcu. Po skončení prenosu herečka topkám povedala: „Nehovorím, že ma vypadnutie nemrzí. Ľutujem, že sa už nemôžem učiť tie ďalšie tance.“ 

Rovnaký názor ako Haydu mal aj profesionál Tomáš Antálek. „Absolútne súhlasím s tým, čo povedala. V prvom kole nechcel nikto vypadnúť, no niekto to musel byť. Karin je výborná tanečnica, znelo z tanečníkových úst na margo odchodu zo šou. Keď sa vypli kamery, topkám povedal, že „som to čakal, no zároveň aj nečakal. Stále som mal taký zvláštny pocit, že vypadneme. Aj keď som vedel, že moja partnerka dobre tancuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu