Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Taxikár mal znásilniť nadrogovanú mladú ženu

Obžalovaný taxikár Jozef B.
Obžalovaný taxikár Jozef B. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Olúpiť a znásilniť mal bezbrannú mladú ženu (23) v auguste 2009 taxikár Jozef B. (50). Muž však všetky obvinenia odmieta. Ničoho sa nedopustil a žiada o prepustenie z väzby. Uviedol to dnes na Okresnom súde v Bratislave, kde ho z činov obžalovali.

"J.B. je obvinený zo zločinu lúpeže vo viacčinnom súbehu so zločinom znásilnenia," uviedol hovorca súdu Pavol Adamčiak. Taxikár mal podľa obžaloby využiť ketamínové omámenie bezbrannej ženy, znásilniť ju a obrať o mobil a dalšie osobné veci.

Jozef B. dnes pred súdom povedal, že sa necíti byť vinný a opätovne žiadal o prepustenie z väzby. Súd však rozhodol, že v nej zostane. Voči tomu podala obhajoba sťažnosť.

Obhajoba zároveň žiadala, aby bolo zastavené trestné stíhanie v prípade zločinu lúpeže, lebo ju jej klient nespáchal. Podobne v prípade znásilnenia, lebo podľa obhajoby nedošlo k trestnému činu.

Hlavné pojednávanie sa začne na budúci rok 4. februára. Jozef čelí aj obvineniu z ďalšieho znásilnenia, ktorého sa mal dopustiť v apríli 2007 v bratislavskom Vlčom hrdle. Po znásilnení mal svoju obeť obrať o peniaze, ktoré jej predtým vyplatil a vyhodiť ju z vozidla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu