Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hľadajú Tomáša (11), mal odísť za otcom do Česka

Nezvestný Tomáš Áč
Nezvestný Tomáš Áč

BRATISLAVA/TRENČÍN – Polícia pátra po nezvestnom Tomášovi Áčovi (11), ktorý v pondelok ráno odišiel z miesta trvalého bydliska v Pružine v okrese Považská Bystrica. Chlapec odchádzal s tým, že ide za svojím otcom do Týnca nad Sázavou v Českej republike.

Od tejto doby nie je známy jeho pobyt ani styky s inými osobami a do súčasnej doby nepodal o sebe príbuzným žiadnu správu. Podľa polície je predpoklad, že sa pohybuje v okolí železničných staníc v rámci Slovenska.

Tomáš Áč je vysoký asi 160 cm, štíhlej postavy. Má hnedé oči a krátke čierne vlasy. Naposledy mal oblečené tričko s bielymi fľakmi, kapsáčové nohavice krémovej farby, čiernu zimnú bundu s kapucňou s bielym zeleným pásom okolo hrudníka. Obuté mal šedé semišové tenisky a so sebou čierny ruksak so zelenými pásmi a päť eur.

Polícia žiada o akékoľvek informácie o pohybe či pobyte Tomáša, ktoré môžete oznámiť na najbližšom policajnom útvare alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Informoval o tom Pavol Kudlička z trenčianskeho policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu