Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Poslancov hostil kaviárom!

Herman Arvay, Zuzana Plháková a Vladimír Mečiar na spoločnom obede. Zobraziť galériu (2)
Herman Arvay, Zuzana Plháková a Vladimír Mečiar na spoločnom obede.

BRATISLAVA - Šéf HZDS Vladimír Mečiar sa včera udrel po vrecku. Počas poludňajšej prestávky si z parlamentu odbehol na obed do jednej z najluxusnejších bratislavských reštaurácií na Kamzíku. A keďže viacerým je pri obede veselšie, spoločnosť mu robili poslanci Herman Arvay (nezávislý) a Zuzana Plháková (SDKÚ).

Čo bolo dôvodom, že politici na chvíľku zabudli na šarvátky a vtipkovali pri chutnom a vyberanom jedle? "Boli sme spolu pred časom o hlade a smäde na poslaneckom prieskume v Justičnom paláci a tam nám pán Mečiar sľúbil, že nás pozve na obed," prezradil Arvay.

Mečiar sľub splnil a na svojich kolegoch nešetril. Trojica začala obed naozaj snobsky, a to kaviárom. Nasledoval slepačí vývar, kuracie na grile so zemiakmi a ako sladký dezert na záver tiramisu. Pilo sa len nealko.

"Aký bol účet, to fakt neviem, ale hostiteľ nešetril," tváril sa spokojne Arvay a neodpustil si na adresu šéfa HZDS niekoľko lichotivých prívlastkov, ako napr.: "Skvelý spoločník, zábavný a šarmantný." Politici zrejme v tejto zostave neboli na posedení poslednýkrát. Slušnosť káže pozvanie odplatiť, a tak sa Arvay s Plhákovou dohodli, že nabudúce pozývajú oni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu