Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Syn policajného šéfa je v mafiánskych zoznamoch!

Vlastimil Očenáš je šokovaný.
Vlastimil Očenáš je šokovaný.

TRNAVA - Meno syna trnavského zástupcu krajského policajného šéfa Vlastimila Očenáša (50) je v tzv. bratislavských mafiánskych zoznamoch, ktoré unikli z polície. Otec aj syn sú z toho šokovaní!

Očenáš ml. sa v zoznamoch ocitol medzi členmi bratislavskej skupiny jakšíkovcov. Pri jeho mene je dátum narodenia, druh zbrojného preukazu a pištole CZ 50, ktorú vlastní. "Nemám s tým nič spoločné. Nevypočúvali ma žiadni policajti pre podozrenie z nejakého trestného činu. Akurát mi pred 5 rokmi na diskotéke ktosi ukradol občiansky preukaz," vraví Očenáš ml., ktorý študuje na vysokej škole mimo Bratislavy. Skupina jakšíkovcov sa volá po dvoch bratoch, ktorých mená sú spojené s reš-tauráciami v hlavnom meste.

Pikantériou je, že Očenáš st., ktorý je zástupcom krajského policajného riaditeľa, bol príslušníkom ŠtB. "Ako uniformovaný policajt som mal na starosti ochranu Atómovej elektrárne v J. Bohuniciach. Do ŠtB nás previedli v roku 1988 administratívnym rozhodnutím," obhajuje sa Očenáš, ktorého previerku Národný bezpečnostný úrad ešte neskončil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu