Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Hľadajú 16-ročnú Danu, mala ujsť pre zlý prospech

Dana Petrášová
Dana Petrášová

BRATISLAVA - Polícia pátra po školáčke Dane Petrášovej (16) z Vranova nad Topľou. Dievčina je nezvestná od 10. mája, kedy o 7:00 odišla z domu do školy a doteraz sa nevrátila a ani nekontaktovala rodičov.

Predpokladá sa, že z domu odišla pre zlý prospech v škole. Dana je asi 167 cm vysoká, štíhlej postavy, má modré oči a hnedé vlasy má v súčasnosti ryšavé a ostrihané nakrátko. Pod ľavým okom má jemnú jazvu v tváre oblúčika dlhú asi štyri centimetre.

Ako ďalej informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová, študentka Dana mala na sebe pri odchode z domu modré rifle, červené tričko, šedú mikinu, biele trampky. So sebou mala igelitovú tašku, v ktorej mala biele nohavice a biele tričko na praktické vyučovanie, tiež červenú peňaženku s dokladmi a hotovosťou 20 eur. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom dievčati zatelefonovali na číslo polície vo Vranove nad Topľou - 096 186 33 70 alebo na číslo 158.

Polícia zároveň podľa informácií Fečovej zrušila pátrania po Márii Hvizdákovej (17) z reedukačného centra v Špišskom Hrhove a po Pavlovi Némethovi (27) zo Spišskej Belej-Strážok. Obe pátrania boli vyhlásené 27. marca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu