Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Rozpílili jediný bankomat v obci a ušli s peniazmi!

Bankomat otvorili pomocou brúsky. Zobraziť galériu (5)
Bankomat otvorili pomocou brúsky.

BANSKÁ BYSTRICA - Obyvatelia Pliešoviec v okrese Zvolen si istý čas nebudú môcť vyberať peniaze z miestneho bankomatu. Do rána ho totiž vykradli zlodeji. Jediný bankomat v obci sa stal korisťou zlodejov. Išli na istotu, rozpílili ho brúskou a ukradli všetky peniaze. Akú sumu si odniesli, polícia zatiaľ nechce zverejniť.

Na krádež sa precízne pripravili. Ešte skôr, ako sa vlámali do budovy Domu služieb, kde bol bankomat umiestnený, odstavili pouličné lampy. Jednoducho na nich prestrihli drôty a svetlá prestali svietiť. Potom nastriekali penu na kameru, ktorá monitorovala okolie bankomatu. Až potom sa vlámali do objektu, kde bol uložený trezor. Ten otvorili pomocou brúsky. Ukradli všetky peniaze a zmizli na neznáme miesto.

„Nikto nič nevidel a nič si nevšimli ani ľudia, ktorí bývajú v blízkosti objektu,“ povedal jeden z obyvateľov Pliešoviec.

Ráno miesto ohradili policajti a začali prípad vyšetrovať. Zlodejov sa im však nepodarilo dolapiť. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestné činy poškodzovanie všeobecne-prospešného zariadenia a krádež. Vzhľadom na to, že prebiehajú vyšetrovacie úkony, v tejto chvíli nebudeme poskytovať bližšie informácie,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Nie je teda známe, koľko peňazí si zlodeji odniesli a či už má polícia aspoň podozrivé osoby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu