Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

V Mýtnych Ludanoch vrah zastrelil otca a syna, matku a dcéru ťažko zranil

NITRA - Dvoch ľudí zavraždil a ďalšie dve osoby vážne zranil vo štvrtok popoludní v obci Mýtne Ludany v okrese Levice 38-ročný Milan Rafael z Kozároviec.

Vrah, ktorý je ozbrojený, uniká polícii na osobnom vozidle Mercedes E 220 D oranžovej farby ŠPZ LV 135 BB.

Rafaela pred dvoma dňami prepustili z väzby, kde si odpykával trest za násilnú trestnú činnosť. Vrah prišiel okolo 16.00 hodiny do rodinného domu v Mýtnych Ludanoch, kde krátkou guľovou zbraňou z doteraz neznámych príčin zastrelil 47-ročného majiteľa domu a jeho dvadsaťročného syna. Ťažko zranil 39-ročnú matku a 18-ročnú dcéru. Obe zranené ženy sú v opatere lekárov v nemocnici v Leviciach.

"Prosíme občanov, aby akékoľvek informácie o unikajúcom vrahovi poskytli polícii na známom čísle 158" - informoval TASR hovorca polície v Nitre Miloš Fábry.

POLÍCIA: Postrelené ženy pravdepodobne prežijú

LEVICE - Dve postrelené ženy z Mýtnych Ludan v okrese Levice pravdepodobne prežijú. Povedal to pre agentúru SITA a STV primár ARO levickej nemocnice Peter Chlebo. Dodal, že obe ženy boli postrelené do brucha a hrudníka.

Páchateľa sa ani do 2:00 nepodarilo zadržať. Je ním 37-ročny Milan Rafael z Kozároviec, ktorí sa podľa nitrianskeho policajného hovorcu Miloša Fábryho v stredu vrátil z väzby. Podľa informácií polície práve 18-ročné dievča, ktoré postrelil, na neho podalo trestné oznámenie a Rafael musel ísť do väzenia. Vo väzbe bol za trestné činy násilia proti skupine obyvateľov a jednotlivcovi, nedovoleného ozbrojovania a vydierania. Dvoch mužov zavraždil a dve ženy postrelil pravdepodobne z krátkej guľovej zbrane,.

Obyvatelia obce s približne 900 obyvateľmi sú z tragédie šokovaní. Tvrdia, že rodina Kováčovcov sa do obce prisťahovala len pred niekoľkými mesiacmi. Motívom vraždy bola podľa nich pomsta. Susedia obetí tiež tvrdia, že vrahovo meno bolo v okrese známe najmä z bitiek na diskotékach.

Tragédia sa odohrala vo štvrtok krátko po 16:00 v ošarpanom dome na okraji Mýtnych Ludan. Vrah prišiel do domu a začal strieľať. Zastrelil 47-ročného otca a 20-ročného syna, dcéru a jej 39-ročnú matku postrelil. Po vrahovi polícia intenzívne pátra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu