Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Na priechode auto ťažko zranilo chodca, hľadajú svedkov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Ťažké zranenia utrpel chodec, ktorého zrazilo auto ešte koncom októbra na priechode na Karlovskej ulici pri zastávke električiek Segnerova v Bratislave smerom do centra. Polícia celý prípad ešte stále neuzavrela a teraz hľadá svedkov.

Ako uviedol hovorca František Peczár, 29. októbra o 17:50 došlo k stretu auta Citroen Xsara s chodcom, ktorý prechádzal po riadne označenom priechode pre chodcov riadenom svetelnou signalizáciou. Pri dopravnej utrpel chodec ťažké zranenia.

Z vyšetrovanie vyplýva, že v čase zrážky stáli na ostrovčeku pred priechodom pre chodcov okrem poškodeného aj ďalšie osoby a v čase zrážky v pravom jazdnom pruhu išlo (prípadne stálo a dávalo prednosť chodcom) doteraz neustálené motorové vozidlo.

Akékoľvek informácie môžu svedkovia poskytnúť na telefónne číslo 09610 519 01 alebo 09610 519 47, alebo na 1. inšpekčnom oddelení odboru inšpekčnej služby SKIS MV SR, Račianska ulica č. 47, Bratislava, vchod z ulice Sibírska, 1 poschodie. Informoval o tom František Peczár z bratislavského policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu