Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mladík s 3,5 promile zrazil tri ženy, dve zomreli!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

VÍGĽAŠ - Opitý vodič včera vo Vígľaši zabil dve chodkyne. Ženy vo veľkej rýchlosti zrazil pri kraji cesty. Povedala to policajná hovorkyňa Petra Vašková. Leteckí záchranári už skôr informovali, že ďalšia žena utrpela pri kolízii ľahšie zranenia.

"U vodiča bolo namerané 1,7 miligramu na liter, čo je 3,5 promile alkoholu v krvi," povedala Vašková. Za volantom auta sedel 20-ročný muž zo Zvolena. Zrejme bude čeliť stíhaniu pre usmrtenie, za čo by mu hrozilo štyri až desať rokov väzenia.

Dôchodkyne podľa polície prechádzali cez cestu a rýchloidúce auto ich zrazilo pri krajnici. Kým 72-ročná obyvateľka obce zomrela na mieste nehody, 62-ročná žena podľahla zraneniam v nemocnici.

Kolízie chodcov a motoristov pod vplyvom návykových látok nie sú ojedinelé. V apríli motocyklista zrazil v Bratislave na priechode pre chodcov dve osoby, žena neprežila. Vodič motocykla mal podľa polície pozitívny test na kokaín. Tento víkend zomrela 82-ročná chodkyna, ktorú v obci Lenartov (okres Bardejov) na ceste mimo priechodu pre chodcov zrazilo auto. Žena podľa polície náhle vbehla pred prichádzajúci automobil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu