Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Zatkli šéfa medzinárodného gangu

Zatknutého Erwina V. odvádzajú policajti v putách.
Zatknutého Erwina V. odvádzajú policajti v putách.

PEZINOK - Slovenskí policajní pátrači sa pochlapili! V Pezinku chytili Nemca Erwina V. (55), na ktorého bol vydaný európsky zatykač. S putami na rukách ho v sobotu odviedli do policajnej cely.

"Nemeckí policajti zatknutého podozrievajú, že viac ako desať rokov šéfuje medzinárodnému gangu falšovateľov a obchodníkov s vodičskými preukazmi," informoval šéf slovenských pátračov Juraj Matiaško. Nemec figuruje vo viac ako 40 pochybných kšeftoch! Erwin V. sa skrýval vo viacerých štátoch Európy, pričom sa vydával aj za Poliaka a Bulhara.

Na Slovensku sa nedávno usadil u priateľky v dedine neďaleko Košíc. Vozil sa na luxusnom mercedese, ktorý patrí českej autopožičovni. Slovenskí policajní pátrači sa ho zmocnili v okamihu, keď vychádzal na ulicu z rodinného domu v Pezinku. "Ten chlap bol taký prekvapený, že sa nezmohol ani na slovo a už mal na rukách putá," povedal Novému Času očitý svedok policajnej akcie. Nemec mal vo chvíli zatknutia pri sebe vyše 100-tisíc korún. Dá sa očakávať jeho vydanie na stíhanie do Nemecka, kde mu hrozí až desaťročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu