Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Reťazová havária - dvaja ľudia sú mŕtvi!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Dva životy si vyžiadala reťazová zrážka piatich áut. Nehoda sa stala v noci z piatka na sobotu pri výjazde na diaľničný obchvat z Bratislavy do Trnavy. Škody sa odhadujú na 3 milióny korún!

Pre viaceré menšie dopravné nehody bola premávka z diaľnice v piatok neskoro večer odklonená. Na ceste sa tvorila kolóna áut. "Do stojacich áut narazil vodič kamióna s lučeneckým evidenčným číslom. Šofér na mieste podľahol zraneniam," informovala Magda Krasulová z Policajného prezídia.

Lučenecký kamión narazil do opla s nemeckým číslom, ktorý preletel z pravého do ľavého jazdného pruhu. Tam narazil do citroÍna, v ktorom sa viezli manželia z Piešťan. Obidvoch previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice, kde muž (40) po niekoľkých hodinách zomrel. Pri nehode citroёn narazil do ďalšieho kamióna, ktorý zdemoloval Škodu Octavia.

Piatok bol na nehody obzvlášť kritický. Ďalších päť áut sa zrazilo medzi Prístavným mostom a Letiskom M. R. Štefánika. V tomto prípade, našťastie, nik neprišiel o život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu