Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Nitre vypadli dvojičky z 5. poschodia!

(Zdroj: Topky.sk)

NITRA - Tragédiou sa skončila chvíľka nepozornosti otca, ktorému v nedeľu na nitrianskom sídlisku Klokočina vypadli z okna na piatom poschodí ich dvojročné dvojičky.

Deti previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Chlapček zraneniam podľahol a jeho sestra bojuje o život v bratislavskej nemocnici na Kramároch. Informovala o tom dnes polícia.

"Detičky údajne vyliezli v detskej izbe na parapetnú dosku, pričom za doposiaľ neobjasnených okolností vytlačili umelohmotnú sieťku proti hmyzu," uviedla policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Dievčatko je údajne stále v starostlivosti lekárov. Detská fakultná nemocnica však informácie o zdravotnom stave dieťaťa na žiadosť rodičov odmietla poskytnúť.

V byte bol okrem dvojičiek ich otec a šesťročný brat. Otec zrejme nešťastiu nestihol zabrániť. "Polícia začala vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia z nedbanlivosti," dodala Bruchterová.

Podobné nešťastie sa stalo vlani v septembri v Šali, kde pád z okna neprežil štvorročný chlapec. Dvojročné dieťa, ktoré vypadlo z okna na rovnakom sídlisku niekoľko dní predtým z výšky približne 12 metrov, sa vtedy podarilo zachrániť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu