Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Jazdili 200, policajti strieľali, dvoch nechytili!

(Zdroj: SITA)

TRNAVA - Približne 200-kilometrovou rýchlosťou sa podľa polície snažila vo štvrtok uniknúť trojčlenná posádka osobného auta pred cestnou kontrolou pri Trnave. Po niekoľkokilometrovej naháňačke skončilo vozidlo s prestrelenými zadnými svetlami a kolesami od policajných projektilov mimo cesty.

Posádke sa potom ešte podarilo auto podpáliť. Jedného z mužov zadržali, zostávajúcich dvoch policajti hľadajú. Informovala o tom policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Podľa nej auto najskôr vošlo do protismeru a zákazu vjazdu. Počas kontroly vodič náhle naštartoval a začal unikať po rýchlostnej ceste smerom na Nitru.

"Polícia na jeho zastavenie použila viaceré výzvy, napokon aj varovné výstrely do vzduchu a na auto, ktoré ohrozovalo ostatných vodičov. Napokon s prestrelenými zadnými svetlami a kolesami skončilo mimo cesty medzi obcami Šintava a Pata," poznamenala Kredatusová.

Muži vraj ešte stihli auto poliať horľavinou a podpáliť ho. Policajtom sa podarilo zadržať 19-ročného mladíka, po dvoch bratoch naďalej pátrajú. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci," dodala hovorkyňa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu