Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Muž mal hodiť dieťa o stenu, hrozí mu 12 rokov!

TRENČÍN – Na Okresnom súde v Považskej Bystrici sa dnes začalo pojednávanie s 25-ročným mužom, ktorý podľa obžaloby zbil a hodil o stenu vtedy dvojročnú dcérku svojej družky. Za spôsobenie ťažkej ujmy na zdraví dieťaťa trýznivým a surovým spôsobom mu hrozí päť až dvanásťročné väzenie.

Muž na dnešnom pojednávaní podľa hovorcu Krajského súdu v Trenčíne Romana Tarabusa vyhlásil, že je nevinný. Pojednávanie bude pokračovať v stredu. Podľa obžaloby Ivan U., ktorý žil so svojou družkou asi rok, vlani koncom júla napadol malú Emu v ich považskobystrickom byte.

Po tom, ako s ňou zostal v byte sám, ju údajne v afekte päť krát udrel dlaňou po tvári a ďalej ju biť po celom tele. Podľa prokurátora dieťa chytil za ruku a tresol s ním o tvrdú podložku, pravdepodobne o stenu. Dieťa utrpelo pomliaždeniny a zlomeninu ramennej kosti, ktorá si vyžadovala operačný zákrok.

“Po prednesení obžaloby dnes obžalovaný vyhlásil, že je nevinný. Hlavné pojednávanie pokračuje v stredu výsluchom znalcov a ďalších svedkov,” uviedol Tarabus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu