Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Reťazec Subway otvoril v Trenčíne prvú reštauráciu

ilustračná foto
ilustračná foto

TRENČÍN - Medzinárodný reťazec rýchleho občerstvenia Subway dnes v Trenčíne otvoril svoju prvú reštauráciu na Slovensku. Počas roka by mali pribudnúť ešte stravovacie zariadenia v Banskej Bystrici, Bratislave, Košiciach a Piešťanoch. V budúcom roku potom reťazec plánuje otvoriť reštaurácie v ďalších piatich slovenských mestách.

Informovali o tom zástupcovia spoločnosti Subway.

"Slovensko je pre nás jedným z veľmi zaujímavých trhov, kde očakávame vzhľadom na dlhodobý rozvoj ekonomiky ďalšiu expanziu," poznamenal v tlačovej správe šéf Subway pre strednú a východnú Európu Martin Princ.

V súčasnosti môžu Slováci kupovať rýchle občerstvenie napríklad v sieťach obchodov McDonald's, Kentucky Fried Chicken či Pizza Hut. V uplynulom období sa však viacero majiteľov reštaurácií na celom Slovensku sťažovalo, že pre svetovú hospodársku krízu im ubudlo zákazníkov.

Subway, ktorý sa orientuje na prípravu a predaj sendvičov, chce v tomto roku na Slovensku vytvoriť 40 až 50 pracovných miest. Svoje výrobky plánuje predávať v obchodných strediskách. Výnimkou bude Banská Bystrica, kde reťazec otvorí reštauráciu v centre mesta.

Reťazec chystá v tomto roku v strednej Európe otvorenie troch desiatok stravovacích zariadení, najviac ich pribudne v Poľsku. Celkovo má Subway v približne 90 krajinách sveta 30.000 reštaurácií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu