Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

V okolí B. Bystrice končili autá na streche!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Topky.sk)

BANSKÁ BYSTRICA - Dopravní policajti a hasiči mali od rána plné ruky práce. Husté sneženie a šmykľavé cesty totiž opäť zaskočili viacerých vodičov. Mnohí z nich nezvládli riadenie a ich autá skončili na streche.

Len v okolí Banskej Bystrice sa dopoludnia stalo 5 dopravných nehôd. Pod všetky z nich sa podpísalo počasie. Cesty totiž neboli na viacerých miestach odhrnuté a niektorí vodiči zase jazdili príliš rýchlo.

„Polícia od rána riešila dopravné nehody vo Vlkanovej, Ľubietovej, Brusne, Nemciach a Selciach. V celom Banskobystrickom kraji sme ich okolo obeda zaznamenali 12“, povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Babulicová. Hoci niektoré nehody vyzerali hrozivo, vodiči vážnejšie zranenia neutrpeli. Polícia tiež ako príčinu vylúčila alkohol. Väčšinou teda išlo o nepozornosť a najmä známe „neprispôsobenie jazdy povahe a stavu vozovky.“

Tohtoročná zima dáva vodičom poriadne zabrať. Zatiaľ, čo po minulé roky už koncom marca prezúvali zimné pneumatiky, teraz si to väčšina z nich ešte nemôže dovoliť. Podľa meteorológov totiž sneženie môžeme očakávať aj v najbližších dňoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu