Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na východe lúpili bandy výrastkov

KOŠICE – Dvaja pätnásťročný a jeden šestnásťročný chlapec v sobotu predpoludním prepadli a olúpili o 220 eur 65 – ročnú dôchodkyňu. Vo Veľkej Ide v piatok noci ďalší traja mladíci na dvore baru obrali 50 - ročného muža o peniaze a mobil.

Košickí policajti vypátrali a zo zločinu lúpeže spolupáchateľstvom obvinili troch mladistvých Košičanov. Tibor, Ondrej (obaja 15) a Miroslav (16) spolu s ďalšími tromi maloletými si vytipovali obeť medzi trhoviskom „Bĺšák“ a OC Baumax v Košiciach. V sobotu o 10.40 hod. prepadli Alžbetu (65) z okresu Košice - okolie. Po fyzickom útoku jej z ramena strhli kabelku s 220 eurami a dokladmi. Babka utrpela pri ich útoku zranenia. Liečiť sa má približne 35 dní. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, mladých lupičov stíha polícia na slobode.

Z toho istého zločinu polícia obvinila aj ďalších troch mladíkov z obce Veľká Ida v okrese Košice – okolie. Dominik, Dalibor (obaja 18) a Patrik (14) v piatok o 23.00 hod. na dvore baru vo Veľkej Ide lúpežne prepadli 50-ročného miestneho občana. Po fyzickom útoku mu ukradli peňaženku s hotovosťou 40 eur, osobné doklady a mobilný telefón. Spôsobili mu celkovú škodu 80 eur a ľahké zranenia bez PN. Všetci traja obvinení sú stíhaní na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu