Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Vlámali sa do štyroch domov, odišli s dlhým nosom

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Dvaja zlodeji zo Smižian včera nemali skutočne šťastný deň.

Vlámali sa do štyroch domov a jediné, čo stálo za zlodejskú námahu, bol horský bicykel. A k tomu ich čoskoro chytili policajti.

Okuliare alebo peňaženka s deviatimi eurami skutočne nepatria medzi cennosti, pre ktoré sa zlodejovi oplatí vniknúť do domu. Práve tieto veci tvorili presnú polovicu lupu Emila K. (32) a Rolanda P. (23) zo Smižian, ktorí sa vlámali do štyroch rodinných domov v Smižanoch na Ulici Ľ. Podjavorinskej.

Na prvom dome kameňom rozbili sklenenú výplň na pivničnom okne, ale dole v pivnici nič nenašli. Tak si vzali na dvore aspoň horský bicykel. Majiteľovi spôsobili škodu za 1 336 eur.

V druhom dome pre zmenu okno na pivnici rozbili betónovým obrubníkom. Aj odtiaľ odišli s dlhým nosom. Do tretice cez pivnicu vnikli aj do tretieho rodinného domu. A čo myslíte? Našli niečo, čo by sa im zapáčilo? Máte pravdu. Nie!

Odhodlali sa teda na štvrtý pokus. Zlodejskú smolu chceli odohnať tým, že sa pre istotu vlámali do domu cez kotolňu. Skutočne im to prinieslo „bohatý“ úlovok. Ukradli pánske dioptrické okuliare, peňaženku s deviatimi eurami a pánsku vetrovku. Majiteľovi spôsobili škodu za 45 a pol eura.

Obom zlodejským smoliarom za to málo, čo ukradli, hrozia dva roky väzenia. Obvinených stíhajú na slobode. O prípade informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu